Fişierul intrare/ieşire:fold.in, fold.outSursăBursele Agora 2004
AutorCosmin Silvestru NegruseriAdăugată de
Timp execuţie pe test0.15 secLimită de memorie65536 kbytes
Scorul tăuN/ADificultatenormalnormalnormalnormalnormal

Vezi solutiile trimise | Statistici

Fold

Ciobanasul Ion s-a decis sa construiasca un tarc nou pentru oile sale. Terenul pe care ciobanasul Ion vrea sa construiasca tarcul este de forma dreptunghiulara parcelat in n*m parcele si este putin denivelat. Despre fiecare parcela stim daca se afla la nivelul normal sau este denivelata. Tarcul trebuie sa aiba o forma dreptunghiulara, laturile paralele cu laturile terenului si este sustinut de patru tarusi situati in cele patru colturi. Cei patru tarusi pot fi infipti in pamant numai in parcele nivelate.

Cerinta

Pentru ciobanas ar fi foarte important sa stie cate amplasari posibile exista pentru tarc, dar el e satul de numarat oi, asa ca va cere ajutorul vostru pentru a numara dreptunghiuri.

Date de Intrare

Fisierul de intrare fold.in contine pe prima linie doua numere intregi n si m separate printr-un singur spatiu care reprezinta dimensiunile terenului. Fiecare dintre urmatoarele n linii contin cate m numere, separate prin spatiu, care pot avea valorile 0 pentru teren denivelat sau 1 pentru nivel normal.

Date de Iesire

Fisierul de iesire fold.out trebuie sa contina o singura linie pe care se va afla un singur numar reprezentand numarul de posibilitati de amplasare.

Restrictii

  • 1 ≤ n ≤ 250
  • 1 ≤ m ≤ 2000

Exemplu

fold.infold.out
3 3
0 1 1
1 1 1
1 1 1
5
Trebuie sa te autentifici pentru a trimite solutii. Click aici

Cum se trimit solutii?

remote content