Pagini recente » Diferente pentru problema/delfin intre reviziile 38 si 21 | Diferente pentru utilizator/darius1414 intre reviziile 97 si 98 | Diferente pentru problema/shopping intre reviziile 11 si 10 | Atasamentele paginii Profil Saca4eternity | Diferente pentru problema/ecuatii2 intre reviziile 8 si 9
Nu exista diferente intre titluri.
Diferente intre continut:
== include(page="template/taskheader" task_id="ecuatii2") ==
Sa consideram ecuatii de gradul I, de forma: expresie_1=expresie_2
Sa consideram ecuatii de gradul I, de forma: expresie<sub>1</sub>=expresie ~2~
Expresiile specificate sunt constituite dintr-o succesiune de operanzi, intre care exista semnul + sau semnul - (cu semnificatia binecunoscuta de adunare, respectiv scadere). Fiecare operand este fie un numar natural, fie un numar natural urmat de litera x (litera x reprezentand necunoscuta), fie doar litera x (ceea ce este echivalent cu 1x).
De exemplu: 2x-5+10x+4=20-x
Observati ca in ecuatii nu apar paranteze si necunoscuta este intotdeauna desemnata de litera mica x.
h2. Date de iesire
In fisierul de iesire ecuatii.out vor fi scrise N linii, cate una pentru fiecare ecuatie din fisierul de intrare. Pe linia i va fi scrisa solutia ecuatiei de pe linia i+1 din fisierul de intrare. Daca solutia ecuatiei este un numar real, atunci acesta se va scrie cu 4 zecimale. Raspunsul este considerat corect daca diferenta in valoare absoluta dintre solutia corecta si solutia concurentului este < 0.001. In cazul in care ecuatia admite o infinitate de solutii, se va scrie mesajul infinit (cu litere mici).
Daca ecuatia nu admite solutii, se va scrie mesajul imposibil (de asemenea cu litere mici).
In fisierul de iesire ecuatii.out vor fi scrise N linii, cate una pentru fiecare ecuatie din fisierul de intrare. Pe linia i va fi scrisa solutia ecuatiei de pe linia i+1 din fisierul de intrare. Daca solutia ecuatiei este un numar real, atunci acesta se va scrie cu 4 zecimale. Raspunsul este considerat corect daca diferenta in valoare absoluta dintre solutia corecta si solutia concurentului este < 0.001. In cazul in care ecuatia admite o infinitate de solutii, se va scrie mesajul infinit (cu litere mici). Daca ecuatia nu admite solutii, se va scrie mesajul imposibil (de asemenea cu litere mici).
h2. Restrictii
Nu exista diferente intre securitate.
Topicul de forum nu a fost schimbat.