Diferente pentru problema/concurs intre reviziile #7 si #11

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

==Include(page="template/taskheader" task_id="concurs")==
==Include(page="template/raw")==
 
Furee Pede s-a angajat la BIT (aceasta firma are structura ierarhica in forma de arbore) si a primit sarcina de a gestiona un concurs. La acest concurs participa cu proiecte echipe de cate doi angajati. Numarul de puncte acumulate de echipa este cel daruit de cel mai mic sef comun al celor doi componenti din echipa. Se cunosc echipele participante la concurs, ierarhia firmei si numarul de puncte pe care le poate darui fiecare angajat.
h2. Cerinta
h2. Date de Intrare
Prima linie a fisierului $concurs.in$ se afla $N$ si $M$, separate prin cate un spatiu. $N$ reprezinta numarul angajatilor , iar $M$ numarul echipelor participante la concurs. Pe urmatoarea linie se afla $N$ numere naturale reprezentand punctele pe care le poate darui fiecare angajat. Urmatoarele $N-1$ linii contin cate doua numere $X,Y$ care descriu ierarhia firmei($X$ este seful lui $Y$). In final urmeaza $M$ linii cu cate doua numere, reprezentand numerele de ordine ale componentilor fiecarei echipe.
Prima linie a fisierului $concurs.in$ se afla $N$ si $M$, separate prin cate un spatiu. $N$ reprezinta numarul angajatilor , iar $M$ numarul echipelor participante la concurs. Pe urmatoarea linie se afla $N$ numere naturale reprezentand punctele pe care le poate darui fiecare angajat. Urmatoarele $N-1$ linii contin cate doua numere $X,Y$ care descriu ierarhia firmei({$X$} este seful lui $Y$). In final urmeaza $M$ linii cu cate doua numere, reprezentand numerele de ordine ale componentilor fiecarei echipe.
h2. Date de Iesire
Seful comun al lui 3 4 este 2, echipa castiga 4. Seful comun al lui 3 2 este 2 , echipa castiga 4. Raspunsul este 3 2 deoarece 3=3,dar 2<4.
==Include(page="template/taskfooter" task_id="concurs")==
 
 
 

Nu exista diferente intre securitate.

Diferente intre topic forum:

 
396