Fişierul intrare/ieşire:cai.in, cai.outSursăHappy Coding 2
AutorMugurel Ionut AndreicaAdăugată de
Timp execuţie pe test0.1 secLimită de memorie65536 kbytes
Scorul tăuN/ADificultatenormalnormalnormalnormalnormal

Vezi solutiile trimise | Statistici

Curse de cai

Gigel si Ionel au fiecare cate N cai. Acestia au hotarat sa se ia la intrecere si sa asiste la N curse 1 la 1 intre caii lor. Fiecare cal va participa la exact o cursa, si fiecare cursa va pune fata in fata 2 cai cu proprietari diferiti. Fiecare cal are o anumita viteza, iar o lupta este castigata de calul cu viteza mai mare. Pentru fiecare victorie, Gigel va primi 200 de lei, pentru fiecare infrangere va fi nevoit sa plateasca aceeasi suma, iar in caz de remiza nu va plati si nu va primi nimic.

Cerinta

Stiind ca Gigel poate decide pentru fiecare din caii sai impotriva carui cal al lui Ionel va concura (respectand conditiile concursului), ajutati-l sa obtina o suma cat mai mare de bani de la Ionel.

Date de Intrare

Prima linie a fisierului de intrare cai.in contine T, numarul de teste. Urmatoarele linii contin descrierea celor T teste. Fiecare test incepe cu o linie pe care se afla N, numarul de cai dintr-o tabara. Pe linia a doua se afla N intregi reprezentand vitezele cailor lui Gigel. Pe linia a treia se afla N intregi reprezentand vitezele cailor lui Ionel.

Date de Iesire

Pentru fiecare test, afisati in fisierul de iesire cai.out o linie care contine un singur numar, suma maxima pe care o poate obtine Gigel, in lei.

Restrictii si precizari

  • N ≤ 1.000
  • T ≤ 20

Exemplu

cai.incai.out
4
3
92 83 71
95 87 74
2
20 20
20 20
2
20 19
22 18
1
13
20
200
0
0
-200
Trebuie sa te autentifici pentru a trimite solutii. Click aici

Cum se trimit solutii?

remote content