Fişierul intrare/ieşire:bile.in, bile.outSursăHappy Coding 1
AutorMugurel Ionut AndreicaAdăugată de
Timp execuţie pe test0.1 secLimită de memorie65536 kbytes
Scorul tăuN/ADificultatenormalnormalnormalnormalnormal

Vezi solutiile trimise | Statistici

Bile

Pe o tabla patratica impartita in N*N patratele (N linii si N coloane), se afla asezate N*N bile (cate una in fiecare patratica a tablei). Lui Gigel ii plac bilele foarte mult, astfel ca el ia, pe rand, cate o bila de pe tabla, pana cand nu mai ramane pe tabla nici o bila. Gigel este, de asemenea, un baiat foarte curios. El a constatat ca bilele pot fi impartite in componente conexe, astfel:

  • fiecare bila face parte din exact o componenta conexa
  • daca 2 bile sunt invecinate pe orizontala sau verticala, atunci ele fac parte din aceeasi componenta conexa (adica daca una se afla imediat deasupra, dedesubtul, la dreapta sau la stanga celeilalte)

Dimensiunea unei componente conexe este egala cu numarul de bile care fac parte din componenta conexa respectiva. Dupa fiecare bila luata, Gigel vrea sa stie care este valoarea maxima dintre dimensiunile componentelor conexe din care fac parte bilele ramase.

Date de Intrare

Prima linie a fisierului bile.in contine numarul intreg N, reprezentand numarul de linii si de coloane ale tablei. Pe urmatoarele N2 linii se afla cate 2 numere intregi L si C, separate printr-un spatiu, reprezentand linia si coloana pe care se afla bila pe care o ia Gigel. Coordonatele bilelor sunt date in ordinea in care bilele sunt luate de pe tabla.

Date de Iesire

In fisierul bile.out veti afisa N2 linii. Pe fiecare linie veti afisa dimensiunea maxima ceruta dupa fiecare bila luata de pe tabla.

Restrictii si precizari

  • 1 ≤ N ≤ 250

Exemplu

bile.inbile.out
3
2 1
2 2
3 3
1 3
1 2
2 3
3 1
1 1
3 2
8
7
4
2
2
2
1
1
0
Trebuie sa te autentifici pentru a trimite solutii. Click aici

Cum se trimit solutii?

remote content