Diferente pentru problema/ar intre reviziile #5 si #6

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Ca să-şi petreacă timpul într-un mod plăcut, Hetty a decis să deschidă cartea de matematică şi să-şi aleagă o problemă la care să se gândească în timp ce face curăţenie prin casă. În carte a găsit următoarea cerinţă:
Se dă un graf neorientat cu $N$ noduri şi $M$ muchii, care are proprietatea de a fi $aproape R-regulat$, unde $R$ este un număr natural dat. Un graf este $aproape q-regulat$ dacă gradul oricărui nod $x$ (numărul de noduri cu care se învecinează $x$) este fie $q$, fie $q-1$. Se cere să se determine dacă este posibil să se elimine o submulţime de muchii din graful iniţial, astfel încât graful rezultat prin eliminarea acestor muchii să fie $aproape (R-1)- regulat$. În cazul în care acest lucru este posibil, se cere să se determine şi submulţimea de muchii care trebuie eliminate.
Se dă un graf neorientat cu $N$ noduri şi $M$ muchii, care are proprietatea de a fi $aproape R-regulat$, unde $R$ este un număr natural dat. Un graf este $aproape q-regulat$ dacă gradul oricărui nod $x$ (numărul de noduri cu care se învecinează $x$) este fie $q$, fie $q-1$. Se cere să se determine dacă este posibil să se elimine o submulţime de muchii din graful iniţial, astfel încât graful rezultat prin eliminarea acestor muchii să fie $aproape (R-1)-regulat$. În cazul în care acest lucru este posibil, se cere să se determine şi submulţimea de muchii care trebuie eliminate.
h2. Date de intrare

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.