Diferente pentru problema/antocod intre reviziile #19 si #16

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Antonia este o fetiţă hiperactivă. Pentru a-şi ţine fiica ocupată, Antonela, mama Antoniei, i-a oferit acesteia un cifru format din $N$ căsuţe şi o listă cu $M$ numere *distincte* pe care le poate introduce în căsuţe (un număr poate fi introdus în mai multe căsuţe). Pentru o configuraţie a cifrului Antonela a numit $antocod$ numărul format prin *înmultirea numerelor din cele $N$ căsuţe* care intră în alcătuirea cifrului.
Antonela i-a cerut fiicei sale să determine *suma antocodurilor tuturor configuraţiilor posibile*, modulo $666013$. Pentru că este prea ocupată să îi preagătească aniversarea fiicei sale, nu are timp sa facă calculele aşa că vă roagă pe voi să îi spuneţi răspunsul pentru a putea verifica dacă fiica sa a răspuns corect.
Antonela i-a cerut fiicei sale să determine suma antocodurilor tuturor configuraţiilor posibile, modulo $666013$. Pentru că este prea ocupată să îi preagătească aniversarea fiicei sale, nu are timp sa facă calculele aşa că vă roagă pe voi să îi spuneţi răspunsul pentru a putea verifica dacă fiica sa a răspuns corect.
Două configuraţii $V1$ şi $V2$ ale cifrului se consideră diferite dacă există cel puţin o căsuţă $i (1 ≤ i ≤ N)$, pentru care $V1[i] != V2[i]$.
* $1 ≤ N ≤ 10^9^$
* $1 ≤ M ≤ 10^5^$
* $1 ≤ X ≤ 10^9^, unde X este un număr din lista pe care Antonela i-a oferit-o Antoniei.$
* $1 ≤ X ≤ 10^9^, unde X este un număr din lista Antonelei.$
* $Cele M numere sunt distincte două câte două.$
h2. Exemplu

Nu exista diferente intre securitate.

Diferente intre topic forum:

10107