Diferente pentru problema/antocod intre reviziile #16 si #15

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

== include(page="template/taskheader" task_id="antocod") ==
Antonia este o fetiţă hiperactivă. Pentru a-şi ţine fiica ocupată, Antonela, mama Antoniei, i-a oferit acesteia un cifru format din $N$ căsuţe şi o listă cu $M$ numere *distincte* pe care le poate introduce în căsuţe (un număr poate fi introdus în mai multe căsuţe). Pentru o configuraţie a cifrului Antonela a numit $antocod$ numărul format prin *înmultirea numerelor din cele $N$ căsuţe* care intră în alcătuirea cifrului.
Antonia este o fetiţă hiperactivă. Pentru a-şi ţine fiica ocupată, Antonela, mama Antoniei, i-a oferit acesteia un cifru format din $N$ căsuţe şi o listă cu $M$ numere *distincte* pe care le poate introduce în căsuţe (un număr poate fi introdus în mai multe căsuţe). Pentru o configuraţie a cifrului Antonela a numit $antocod$ numărul format prin înmultirea numerelor din cele $N$ căsuţe care intră în alcătuirea cifrului.
Antonela i-a cerut fiicei sale să determine suma antocodurilor tuturor configuraţiilor posibile, modulo $666013$. Pentru că este prea ocupată să îi preagătească aniversarea fiicei sale, nu are timp sa facă calculele aşa că vă roagă pe voi să îi spuneţi răspunsul pentru a putea verifica dacă fiica sa a răspuns corect.

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.