Diferente pentru problema/algoritm intre reviziile #64 si #63

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

}
==
Observam mai multe deficiente in codul de mai sus. Pe langa documentatia rudimentara, mai avem faptul ca Por Costel isi retine graful printr-un vector de muchii (vectorul <tex>E</tex>). O muchie este retinuta ca un triplet (x, y, z) cu semnficiatie ca muchia porneste de la x la y si are costul z. Dar cel mai rau probabil este faptul ca programul este LENT !
Observam mai multe deficiente in codul de mai sus. Pe langa documentatia rudimentara, mai avem faptul ca Por Costel isi retine graful printr-un vector de muchii (vectorul E). O muchie este retinuta ca un triplet (x, y, z) cu semnficiatie ca muchia porneste de la x la y si are costul z. Dar cel mai rau probabil este faptul ca programul este LENT !
Pentru ca vrem ca prietenul nostru cu copite sa plece cu o parere buna despre informatica, am vrea sa ia 100 de puncte cu aceasta sursa, ba chiar sa ruleze cat mai repede. Este clar ca numarul de iteratii ale _while()-ului_ este influentat direct de ordinea muchiilor in vectorul de muchii <tex>E</tex>.
Pentru ca vrem ca prietenul nostru cu copite sa plece cu o parere buna despre informatica, am vrea sa ia 100 de puncte cu aceasta sursa, ba chiar sa ruleze cat mai repede. Este clar ca numarul de iteratii ale while-ului este influentat direct de ordinea muchiilor in vectorul de muchii E.
Dandu-se un graf orientat cu N noduri si M muchii, vi se cere sa afisati o ordonare a muchiilor astfel incat algoritmul Bellman-Ford scris de Por Costel sa se termine dupa doua iteratii (adica sa se intre in instructiunea repetitiva _while()_ doar de doua ori).
Dandu-se un graf orientat cu N noduri si M muchii, vi se cere sa afisati o ordonare a muchiilor astfel incat algoritmul Bellman-Ford scris de Por Costel sa se termine dupa doua iteratii (adica sa se intre in instructiunea repetitiva while() doar de doua ori).
h2. Date de intrare
În fişierul de intrare $algoritm.in$ se va gasi pe prima linie <tex>T</tex>, numarul de teste.
Fiecare dintre cele T teste are formatul urmator: pe prima linie sunt doua numere <tex>N</tex> si <tex>M</tex>, numarul de noduri, respectiv numarul de muchii din graf. Urmeaza M linii ce descriu muchiile, fiecare continand exact 3 numere <tex>a</tex>, <tex>b</tex>, <tex>c</tex>, cu semnificatia ca exista o muchie de la nodul <tex>a</tex> la nodul <tex>b</tex> care are costul <tex>c</tex>.
Fiecare dintre cele T teste are formatul urmator: pe prima linie sunt doua numere <tex>N</tex> si <tex>M</tex>, numarul de noduri, respectiv numarul de muchii din graf. Urmeaza M linii ce descriu muchiile, fiecare continand exact 3 numere <tex>a</tex>, <tex>b</tex>, <tex>c</tex>, cu semnificatia ca exista o muchie de la nodul a la nodul b care are costul c.
h2. Date de ieşire
În fişierul de ieşire $algoritm.out$ se vor afisa <tex>T</tex> linii, fiecare cu cate <tex>M</tex> numere, a i-a linie va contine o permutare a indicilor muchiilor, ce reprezinta ordinea in care vor aparea in vectorul <tex>E</tex> al lui Por Costel. Muchiile se considera indexate dupa ordinea din fisierul de intrare (e.g. prima muchie citita este muchia cu indicele 1)
În fişierul de ieşire $algoritm.out$ se vor afisa <tex>T</tex> linii, fiecare cu cate <tex>M</tex> numere, a i-a linie va contine o permutare a indicilor muchiilor, ce reprezinta ordinea in care vor aparea in vectorul E al lui Por Costel. Muchiile se considera indexate dupa ordinea din fisierul de intrare (e.g. prima muchie citita este muchia cu indicele 1)
h2. Restricţii si Precizari

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.