Pagini recente » Diferente pentru utilizator/bogdan_c intre reviziile 12 si 1 | Diferente pentru utilizator/[email protected] intre reviziile 52 si 148 | SilviuShader | Diferente pentru problema/algoritm intre reviziile 80 si 14 | Diferente pentru problema/algoritm intre reviziile 53 si 54
Nu exista diferente intre titluri.
Diferente intre continut:
Observam mai multe deficiente in codul de mai sus. Pe langa documentatia rudimentara, mai avem faptul ca Por Costel isi retine graful printr-un vector de muchii (vectorul E). Dar cel mai rau probabil este faptul ca programul este LENT !
Pentru ca vrem ca prietenul nostru cu copite sa plece cu o parere buna despre informatica, am vrea sa ia 100 de puncte cu aceasta sursa, ba chiar sa ruleze cat mai repede. Este clar ca numarul de iteratii ale while-ului este influentat direct de ordinea muchiilor in vectorul de muchii E.
Pentru ca vrem ca prietenul nostru cu copite sa plece cu o parere buna despre informatica, am vrea sa ia 100 de puncte cu aceasta sursa, ba chiar sa ruleze cat mai repede. Este clar ca numarul de iteratii ale while-ului este influentat direct de ordinea muchiilor in vectorul de muchii E. O muchie este retinuta ca un triplet (x, y, z) cu semnficiatie ca muchia porneste de la x la y si are costul z.
Dandu-se un graf orientat cu N noduri si M muchii, vi se cere sa afisati o ordonare a muchiilor astfel incat algoritmul Bellman-Ford scris de Por Costel sa se termine dupa doua iteratii (doar prima oara cand se intra in while() se produc modificari in vectorul d, iar a doua oara cand se intra, variabila ok ramane 1 si nu se mai intra a treia oara).
|
== include(page="template/taskfooter" task_id="algoritm") ==
h2. Explicatie
Ordinea muchiilor in vectorul E a lui Por Costel va fi in acest caz: (1, 2, 1), (1, 3, 1), (3, 4, 2), (2, 3, 3). Se poate testa ca algoritmul se va finaliza in doua iteratii. Exista mai multe solutii care putea fi afisate. Un alt exemplu este: 1 3 4 2.
Nu exista diferente intre securitate.
Topicul de forum nu a fost schimbat.