Diferente pentru preoni-2006/runda-4/solutii intre reviziile #19 si #20

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Una peste alta, s-a incheiat o etapa frumoasa a concursului in care am pus mult suflet. Normal, pot fi doar 30 de participanti fericiti de rezultate. Ii felicitam pe cei calificati si abia asteptam sa-i vedem in finala. Ii felicitam si pe ceilalti care nu au putut sa-si tina suflul pana in final, pierzand locurile calificabile. Noi le uram cat mai multe succese, sa mai alerge vreo cateva sute de probleme (incepand cu cele din Arhiva noastra) si sa ne intalnim cu ei mult mai pregatiti la startul urmatorului preONI.
In urmatoarele pagini vom incerca sa explicam solutiile problemelor. Asa cum v-ati obisnuit, va puteti lamuri orice vi se pare neclar sau vag explicat intreband pe forum, unde vom incerca sa raspundem cat mai promt. Va asteptam cu intrebari si sugestii (asigurati-va ca pareririle va sunt auzite!)
In urmatoarele pagini vom incerca sa explicam solutiile problemelor. Asa cum v-ati obisnuit, va puteti lamuri orice vi se pare neclar sau vag explicat intreband pe "forum":http://forum.infoarena.ro/, unde vom incerca sa raspundem cat mai promt. Va asteptam cu intrebari si sugestii (asigurati-va ca pareririle va sunt auzite!)
h2. NextSeq
(problema simpla clasa a 9-a)

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.