Pagini recente » Cod sursa (job #2823612) | Cod sursa (job #2512976) | Cod sursa (job #171093) | Cod sursa (job #630675) | Cod sursa (job #982619)
Cod sursa(job #982619)
#include <fstream>
#include <cstring>
#include <algorithm>
#define N 5001
#define INF 1<<30
using namespace std;
FILE *fin=fopen("energii.in", "r"), *fout=fopen("energii.out", "w");
int d[2][N];
int main ()
{
freopen ("energii.in", "r", stdin);
freopen ("energii.out", "w", stdout);
int n, w, i, j, a, b;
bool k = 0;
fscanf (fin, "%d%d", &n, &w);
for (i = 1; i <= w; ++i)
d[0][i] = INF;
for (i = 1; i <= n; ++i) {
fscanf (fin, "%d%d", &a, &b);
k = !k;
for (j = 1; j <= w; ++j)
if (j <= a)
d[k][j] = min(d[!k][j], b);
else
d[k][j] = min(d[!k][j], d[!k][j - a] + b);
}
if (d[k][w] == INF)
fprintf(fout, "-1");
else
fprintf(fout, "%d", d[k][w]);
}
/*
void SubMult()
{
Ingrediente: o cana cu orez; 3 cani cu lapte; 75 g de unt fara sare; 4 cesti cu zahar; un plic cu vanilie; 25 g coaja rasa de lamaie; 25 g de coaja rasa de portocala.
Mod de preparare: Orezul cu lapte este un desert delicios, pe care il poti pregati astfel: spala orezul si fierbe-l timp de 10 minute cu o ceasca de apa. Dupa cele zece minute scurge apa. Intr-un alt vas, pune la fiert laptele si coaja rasa de lamaie si portocala. Cand incepe sa dea in clocot, adauga orezul. Incorporeaza untul, adauga vanilia, zaharul si amesteca-le bine, pana se incorporeaza. Dupa ce s-a topit untul si incepe sa clocoteasca ia-l de pe foc. La final, poti sa presari scortisoara.
Citeste pe Foodstory: http://www.foodstory.ro/cum-sa-guides/reteta-de-orez-cu-lapte-cum-sa-gatesti-desertul-copilariei#ixzz2bTZ2iQuJ
Follow us: foodstory.ro on Facebook
}*/