Diferente pentru fmi-no-stress-4 intre reviziile #10 si #22

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

* 'Clasament':fmi-no-stress-4/clasament
Concursul _FMI No Stress_ este organizat de membri ai 'Facultăţii de Matematică şi Informatică':http://fmi.unibuc.ro din cadrul 'Universităţii din Bucureşti':http://unibuc.ro.
Premierea concursului va avea loc Marti 19 noiembrie ora 18:00 la Amf Titeica din Cadrul Facultatii de Matematica si Informatica. Ea va fi precedata de o prezentare a solutilor. Asteptam castigatorii pentru a-si ridica premiile.
h2. Despre concurs
Te invităm să iei parte la un nou concurs Infoarena organizat in parteneriat cu '**Facultatea de Matematica si Informatica, Universitatea Bucuresti**':http://fmi.unibuc.ro. Concurentii vor avea de rezolvat 10-12 probleme de natură algoritmică, cu grad variat de dificultate. Proba va avea loc *vineri, 15 noiembrie, ora 14^30^* şi se va desfăşura pe durata a 5h. Vei primi feedback complet la toate submisiile proprii pe durata concursului, astfel încât vei putea şti în orice moment ce punctaj ai obţinut. Vă aşteptăm în număr cât mai mare, succes tuturor!
Te invităm să iei parte la un nou concurs Infoarena organizat in parteneriat cu '**Facultatea de Matematica si Informatica, Universitatea Bucuresti**':http://fmi.unibuc.ro si sponsorizat de '**Google**':http://www.google.com. Vom avea premii online in valoare de 400 RON! *Premianţii din ediţiile precedente vor participa doar pentru a se distra!* Concurentii vor avea de rezolvat 10-12 probleme de natură algoritmică, cu grad variat de dificultate. Proba va avea loc *vineri, 15 noiembrie, ora 14^30^* şi se va desfăşura pe durata a 5h. Vei primi feedback complet la toate submisiile proprii pe durata concursului, astfel încât vei putea şti în orice moment ce punctaj ai obţinut. Vă aşteptăm în număr cât mai mare, succes tuturor!
h2. Despre înscriere
* ==user(user="DraStiK" type="tiny")==
* ==user(user="maritim" type="tiny")==
* ==user(user="katakuna" type="tiny")==
* ==user(user="mathboy" type="tiny")==
* ==user(user="ioalexno1" type="tiny")==
Pentru intrebari de factura tehnica poti contacta urmatoarele persoane:
* ==user(user="bogdan2412" type="tiny")==
* ==user(user="wefgef" type="tiny")==
* ==user(user="freak93" type="tiny")==
* ==user(user="klamathix" type="tiny")==
* ==user(user="teodor94" type="tiny")==
*{'Echipa infoarena':echipa-infoarena}* iti ureaza mult succes!
h2. Prima data pe _infoarena_?
'infoarena':/ ajuta elevi si studenti sa devina excelenti in informatica! Gratuit ;) 'Citeste mai multe':despre-infoarena despre noi si vezi 'ghidul utilizatorului':documentatie/pentru-utilizatori.
'infoarena':home ajuta elevi si studenti sa devina excelenti in informatica! Gratuit ;) 'Citeste mai multe':despre-infoarena despre noi si vezi 'ghidul utilizatorului':documentatie/pentru-utilizatori.
==include(page="template/fmi-no-stress-4/footer")==

Diferente intre securitate:

private
protected

Topicul de forum nu a fost schimbat.