Diferente pentru documentatie/textile intre reviziile #8 si #9

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Structura unui task este urmatoarea:
* *template de header*
* *Template de header*
Se include linia $==Include(page="template/taskheader" task_id="*nume_task*")==$ la inceput unde $nume_task$ reprezinta numele task-ului la care lucrezi
* *alte template-uri*
* *Alte template-uri*
In cazul ca problema a fost importata de pe _infoarena 1.0_ veti vedea urmatoarea linie $==Include(page="template/raw")==$. Daca nu sunteti multumit de rezultatul final, dar nu mai aveti chef sa editati in continuare, puteti include linia $==Include(page="template/cleanup")==$
* *poveste*
* *Poveste*
In editarea enunturilor se vor respecta urmatoarele reguli: toate variabilele, constantele sau nume de fisiere se va folosi fie modificatorul *{@ $...$ @}* (in caz ca nu merge se foloseste *{@ {$...$} @}*). Daca doriti ca textul dintre modificatori sa nu fie interpretat ca Textile puteti folosi in schimb modificatorul *{@ @...@ @}*, respectiv *{{@@...@@} }* in cazul ca nu merge prima varianta.
In general, nu se foloseste bold sau alti modificatori. Daca aveti probleme cu inserarea unui anumit caracter puteti consulta aceasta "lista":http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_HTML_decimal_character_references si sa folosit direct codul HTML de acolo.
* *date de intrare*
* *Date de intrare*
Titlurile de tipul "Date de intrare", "Date de iesire", etc. se scriu astfel: {@ h2. Titlu @} urmat de o linie noua. Pe linia urmatoare se mentioneaza numele fisierului de intrare, si formatul acestuia folosind conventiile de formatare de mai sus.
* *date de iesire*
* *Date de iesire*
La fel ca mai sus.
* *restrictii*
Restrictiile se pun intr-o lista nenumerotata folosind caracterul *@*@* la inceputul fiecarui rand.
* *Restrictii*
Restrictiile se pun intr-o lista nenumerotata folosind caracterul *{@*@}* la inceputul fiecarui rand. Oriunde se intalnesc variabile si constante se folosesc modificatorii mentionati (eventual pentru intregul rand). Pentru a insera ≤ sau ≥ folositi codurile HTML corespunzatoare ({@≤@} pentru ≤ si {@≥@} pentru ≥). O lista completa de caractere speciale gasiti "aici":http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_XML_and_HTML_character_entity_references.
* exemplu
* poza

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.