Atenţie! Aceasta este o versiune veche a paginii, scrisă la 2006-12-17 12:35:37.
Revizia anterioară   Revizia următoare  

Despre infoarena

Aceasta pagina nu este finalizata. Te rugam sa o imbunatatesti.

infoarena ajuta elevi si studenti pasionati de informatica sa obtina performanta in acest domeniu.

infoarena functioneaza din 2002 si este dezvoltata de noi, echipa infoarena :) Suntem o mana de studenti si elevi innebuniti de info. Tinem neaparat sa-i ajutam si pe altii sa innebuneasca :)

infoarena este un proiect remarcabil, realizat cu entuziasm, generozitate si profesionalism. Este locul in care tinerii pasionati de informatica se pot intalni, atat de o parte, cat si de cealalta parte a baricadei, ca propunatori sau ca rezolvitori de probleme, isi pot impartasi experienta competitionala, pot constitui modele, pot ajuta la formarea a noi si noi generatii de performanta.

Emanuela Cerchez
Coordonator stiintific in Comisia Nationala de Informatica
Profesor grad didactic I - Liceul de Informatica "Grigore Moisil" Iasi

Site-ul http://infoarena.devnet.ro/

Aici organizam si gazduim concursuri online de informatica la cele mai inalte standarde, adresate studentilor si elevilor ce se pregatesc pentru competitii de informatica.

Comunitatea noastra cuprinde aproape toti elevii romani ce participa la concursuri de informatica nationale si internationale. Calitatea si valoarea concursurilor noastre precum si a materialelor educationale ce le punem la dispozitie este recunoscuta atat de elevi cat si de profesori de renume in informatica.

info-arena e plin de energie, e dinamic si riguros, gratie unei echipe curajoase. Site-ul info-arena reprezinta cea mai originala forma de pregatire pe net a performerilor in informatica din Romania. Mecanism de lucru excelent, probleme propuse, fara cusur. Felicitari!

Emil Onea
Inspector scolar informatica
Comisia Nationala de Informatica pentru Invatamant Preuniversitar

Am construit o platforma software ce permite evaluarea automatizata a mii de solutii propuse de rezolvitorii nostri. (vezi Evaluator)

Despre http://info.devnet.ro/ (portal de informatica)

Cu sprijinul comunitatii am dezvoltat portalul http://info.devnet.ro/ ce ofera elevilor si studentilor acces rapid si usor la materiale valoroase de pregatire la informatica, ii tine la curent cu ultimele noutati legate de acest domeniu si, nu in ultimul rand, faciliteaza comunicarea intre acestia.

Portalul prezinta articole despre algoritmi, structuri de date, limbaje de programare, probleme si competitii de informatica, o lista comprehensiva de resurse web, downloads si sustine o comunitate activa de elevi si studenti.

People have been known to achieve more as a result of working with others than against them.

Dr. Allan Fromme

Materialele prezente pe acest site sunt scrise 100% prin voluntariat Mai multe informatii despre portal gasiti la http://info.devnet.ro/?page=about