Diferente pentru blog/vine-olimpiada intre reviziile #7 si #8

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Radu Berinde imi povestea cum intr-o vacanta de vara facea probleme pe acm.timus.ru toata ziua, in vremea aia era al 4-lea in clasamentul rezolvitorilor de pe site. Programul lui zilnic era: antrenamente la sala, iesire seara la bere, si probleme pe timus in restul zilei. Mi se pare o vacanta destul de misto :)
Adi Carcu nu se antrena mai deloc pentru concursuri, inainte de judeteana facea una sau doua probleme ca sa fie sigur ca nu si-a iesit din mana si cam atat. Dar el intrase in lot din clasa a 9-a si acolo facuse antrenamente ca serioase unde luptai pentru locul la un concurs international. Mihai Patrascu zicea ca o tabara de antrenament ar fi durat o luna in vremea cand participa Adrian. Pe langa asta, Adi avea tot timpul proiecte personale de programare la care lucra (printre care un chat listener pentru reteaua din camin :)), si cred ca ele ajuta chiar daca nu sunt de algoritmica. Adi dupa fiecare lot trecea prin problemele ce s-au dat si incerca sa le rezolve astfel ca codul sursa sa fie eficient, foarte inteligibil si foarte scurt. Tot timpul programele lui mi se pareau foarte simple si lizibile in comparatie cu cele ale altor concurenti. Simplitatea, lizibilitatea si faptul ca codul sursa e scurt ajuta mult la viteza de depanarea a bugurilor.
Adi Carcu nu se antrena mai deloc pentru concursuri, inainte de judeteana facea una sau doua probleme ca sa fie sigur ca nu si-a iesit din mana si cam atat. Dar el intrase in lot din clasa a 9-a si acolo facuse antrenamente ca serioase unde luptai pentru locul la un concurs international. Mihai Patrascu zicea ca o tabara de antrenament ar fi durat o luna in vremea cand participa Adrian.
 
Pe langa asta, Adi avea tot timpul proiecte personale de programare la care lucra (printre care un chat listener pentru reteaua din camin :)), si cred ca ele ajuta chiar daca nu sunt de algoritmica. Adi dupa fiecare lot trecea prin problemele ce s-au dat si incerca sa le rezolve astfel ca codul sursa sa fie eficient, foarte inteligibil si foarte scurt. Tot timpul programele lui mi se pareau foarte simple si lizibile in comparatie cu cele ale altor concurenti. Simplitatea, lizibilitatea si faptul ca codul sursa e scurt ajuta mult la viteza de depanarea a bugurilor.
In clasa a 11-a, in seara dinaintea probei citisem intr-o gazeta de info cum se gasesc componentele biconexe intr-un graf neorientat. A doua zi la concurs am primit o problema care cerea determinarea componentelor biconexe intr-un graf neorientat. Nu mai imi aminteam toate detaliile dar, naiv, m-am apucat de lucru. Dupa trei ore nu am reusit sa fac nimic si nu am implementat nici macar solutia evidenta.

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.