Diferente pentru blog/think-online intre reviziile #3 si #9

Diferente intre titluri:

blog/think-online
Think Online

Diferente intre continut:

h1. Think Online
Zilele acestea va avea loc 'Think Online':http://thinkonline.ro/, un proiect dedicat tinerilor interesaţi de mediul de afaceri online.
Pentru că aveţi cunoştinţe solide de algoritmică şi sunteţi programatori talentaţi, ne-am gândit că v-ar ajuta să aruncaţi un ochi şi la partea de business din domeniu.
Zilele acestea va avea loc 'Think Online':http://thinkonline.ro/, un proiect dedicat tinerilor interesaţi de mediul de afaceri online. Pentru că aveţi cunoştinţe solide de algoritmică şi sunteţi programatori talentaţi, ne-am gândit că v-ar ajuta să aruncaţi un ochi şi la partea de business din domeniu.
 
Iată mesajul organizatorilor:
_Participând la eveniment, vei avea ocazia să întâlneşti oameni interesaţi de afaceri online, să îţi formezi o echipă şi să creezi un plan de afaceri sub îndrumarea celor mai de succes antreprenori. Vei cunoaşte investitori, vei face networking, vei învăţa de la oameni care au o experienţă bogată în start-up-uri. Vei invăţa cum să prezinţi un pitch unui investitor şi vei primi feedback. Dar, cel mai important, dacă planul de afaceri pe care îl vei dezvolta în cadrul proiectului va fi unul atractiv, vei avea ocazia să primeşti finanţare de la un investitor important._
Şi nu uita, la sfârşitul proiectului, după aproximativ o lună, cei mai buni participanţi vor avea ocazia să participe la un teambuilding alături de o parte din speakerii evenimentului pentru a îi cunoaşte mai bine, a îşi prezenta ideile şi a lega eventuale colaborări.
_Şi nu uita, la sfârşitul proiectului, după aproximativ o lună, cei mai buni participanţi vor avea ocazia să participe la un teambuilding alături de o parte din speakerii evenimentului pentru a îi cunoaşte mai bine, a îşi prezenta ideile şi a lega eventuale colaborări._
La proiect, vei avea ocazia să îi cunoşti pe Vlad Stan (SeedMoney), Sergiu Biriş (Trilulilu), Vladimir Oane (UberVU), George Lemnaru (Erepublik), Daniel Enache (Investitor), Marius Deak (GreenPixel) şi mulţi alţii!
_La proiect, vei avea ocazia să îi cunoşti pe Vlad Stan (SeedMoney), Sergiu Biriş (Trilulilu), Vladimir Oane (UberVU), George Lemnaru (Erepublik), Daniel Enache (Investitor), Marius Deak (GreenPixel) şi mulţi alţii!_
Pentru a aplica la proiect accesează site-ul 'www.thinkonline.ro':http://thinkonline.ro/._
_Pentru a aplica la proiect accesează site-ul 'www.thinkonline.ro':http://thinkonline.ro/ ._

Diferente intre securitate:

private
protected

Diferente intre topic forum:

 
4784