Diferente pentru blog/starea-natiunii-2016 intre reviziile #29 si #26

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

De-a lungul timpului discutam in interiorul echipei despre modalitati de a creste comunitatea. O idee era sa facem siteul in engleza pentru ca deja am atins toti elevii pasionati de info din tara.
In 2011, 2012 am incercat sa scriu mai frecvent, sa am invitati pe blog. Apoi am vrut sa testez ideea cu comunitatea internationala si am inceput sa scriu in engleza. Rezultatele au fost foarte interesante, am adus cititori noi. Dar ei nu ramaneau si nu deveneau mebrii ai comunitatii. Puteti observa experimentul in graficul traficului pe blog:
In 2011, 2012 am incercat sa scriu mai frecvent, sa am invitati pe blog. Apoi am vrut sa testez ideea cu comunitatea internationala si am inceput sa scriu in engleza. Rezultatele au fost foarte interesante, am adus cititori noi. Dar ei nu ramaneau si nu deveneau mebrii ai comunitatii. Puteti observa experimentul meu de blogging in graficul traficului pe blog:
!<{margin-right: 10px; width: 100%}blog/starea-natiunii-2016?blog.png !
Cele mai populare articole pe blog:
Blog posturile in engleza le-am postat pe reddit. Cate unul imi lua in jur de 10 ore de munca. Am avut in 2 zile in jur de 100 000 de pageviews petru Numbers Everyone Should Know.
!<{margin-right: 10px; width: 20%; height=64px}blog/starea-natiunii-2016?quora.png !
Pe blog avem in total *780 000* de views. Raspunsurile mele pe quora au rezultate mai bune.
Pe blog avem in total *780 000* de views. Raspunsurile mele pe quora are rezultate mai bune.
Sunt bucuros ca csacademy a luat ideea cu comunitatea internationala in serios.
Alta optiune pentru infoarena ar fi sa fie mai putin elitista. Asa a aparut arhiva educationala, care e una dintre cele mai populare parti ale siteului. Pe aceasi directie 'pbinfo':http://pbinfo.ro facut de profesorul Silviu Candale de la Colegiul National "Liviu Rebreanu", Bistrita e o resursa foarte buna pentru elevii ce lucreaza informatica la clasa.
Grafic bonus - articole
!<{margin-right: 10px; width: 100%}blog/starea-natiunii-2016?articole.png !
 
Cam atat :). Sper ca v-au placut statisticile.
*Bun venit la scoala, la cat mai multe probleme rezolvate!*

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.