Diferente pentru blog/retrospectiva-anului-2017 intre reviziile #1 si #4

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

La ce ne putem aştepta de la anul care tocmai a început? Cel mai important eveniment planificat pentru 2018 este, desigur, organizarea BOI în România, care are drept consecinţă 4 locuri suplimentare pentru echipa noastră la această competiţie. Astfel, cei calificaţi în lot vor avea mai multe şanse de a prinde o olimpiadă internaţională. De asemenea, cum 2 dintre participanţii la IOI de anul trecut au absolvit liceul, ne putem aştepta la o întrecere strânsă pentru calificarea la cel mai prestigios concurs de liceu, organizat anul acesta în Tokyo, Japonia.
New Year's Resolutions de anul acesta le includ în mod tradiţional şi pe cele "de anul trecut":/blog/retrospectiva-anului-2016 (care, recursiv, le includ "pe cele pentru 2016":/blog/retrospectiva-anului-2015 ;) ), cu o adiţie legată mai mult de spiritul competiţiei, decât de partea tehnică sau de pregătire: olimpiadele şi concursurile, deşi le consideraţi importante, nu vă definesc ca oameni. Rezultatele pe care le obţineţi la un concurs nu arată decât cât de bine v-aţi descurcat în acel interval de timp să rezolvaţi cele câteva probleme propuse. Aşa că deznădejdea după obţinerea un rezultat mai slab decât cel aşteptat, încrâncenarea pentru o calificare, sau îngrijorarea că ratarea unei competiţii va fi un minus pe CV sau la admiterea la facultate nu fac decât să vă îndepărteze de ceea ce v-a adus şi v-a ţinut în comunitatea programării competitive: pasiunea de a rezolva probleme de informatică. Aşa că New Year's Resolution pentru 2018 este să nu uitaţi ce vă atrage spre acest domeniu, şi să nu puneţi un preţ mai mare decât cel real pe rezultate.
New Year's Resolutions de anul acesta le includ în mod tradiţional şi pe cele "de anul trecut":blog/retrospectiva-anului-2016 (care, recursiv, le includ "pe cele pentru 2016":blog/retrospectiva-anului-2015 ;) ), cu o adiţie legată mai mult de spiritul competiţiei, decât de partea tehnică sau de pregătire: olimpiadele şi concursurile, deşi le consideraţi importante, nu vă definesc ca oameni. Rezultatele pe care le obţineţi la un concurs nu arată decât cât de bine v-aţi descurcat în acel interval de timp să rezolvaţi cele câteva probleme propuse. Aşa că deznădejdea după obţinerea un rezultat mai slab decât cel aşteptat, încrâncenarea pentru o calificare, sau îngrijorarea că ratarea unei competiţii va fi un minus pe CV sau la admiterea la facultate nu fac decât să vă îndepărteze de ceea ce v-a adus şi v-a ţinut în comunitatea programării competitive: pasiunea de a rezolva probleme de informatică. Aşa că New Year's Resolution pentru 2018 este să nu uitaţi ce vă atrage spre acest domeniu, şi să nu puneţi un preţ mai mare decât cel real pe rezultate.

Diferente intre securitate:

private
protected

Diferente intre topic forum:

 
11100