Diferente pentru blog/retrospectiva-anului-2015 intre reviziile #2 si #4

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

La ce ne putem aştepta deci în 2016? Cu plecarea lui Rareş Buhai, Alex Velea şi a lui Valentin Hârşan, lupta pentru calificarea la IOI devine foarte deschisă. Ne dorim desigur ca figurile vechi să îşi îmbunătăţească rezultatele, şi ca cele noi să producă surprize frumoase. Nu în ultimul rând, CEOI 2016 va avea loc în România, iar numărul de locuri rezervat ţării noastre va fi desigur mărit. Aş zice că momentul ales este cum nu se poate mai bun, deoarece lasă loc multor concurenţi cu potenţial de a se afirma la primul lor concurs internaţional de seniori.
În loc de încheiere, reiterez invitaţia de a ne scrie cele mai importante momente ale lui 2015 pentru voi în secţiunea de comentarii, şi o listă de "New Year's Resolutions" cu specific informatic:
În loc de încheiere, reiterez invitaţia de a ne scrie cele mai importante momente ale lui 2015 pentru voi în secţiunea de comentarii, şi adaug o listă de "New Year's Resolutions" cu specific informatic:
* Participaţi la cât mai multe concursuri. 'Algoritmiada':algoritmiada-2016/, "Codeforces":http://codeforces.com, "USACO":http://usaco.org, "COCI":http://hsin.hr/coci, "TopCoder":http://topcoder.com/tc şi "Mindcoding":http://mindcoding.ro vă sunt prieteni.
* După ce terminaţi de participat la un concurs, rezolvaţi problemele care nu v-au ieşit în timpul competiţiei, eventual după ce aţi citit soluţiile oficiale. Majoritatea site-urilor oferă această posibilitate, şi doar aşa puteţi progresa.
* Updataţi-vă profilul pe infoarena. Poate că vi se pare inutil, dar din punctul de vedere al unui începător, este mult mai uşor să discute cu un utilizator experimentat atât online cât şi în viaţa reală dacă ştie mai multe despre el decât numărul de probleme rezolvate şi ratingul. Aşa DA: ==User(user="freak93" type="tiny")== , ==User(user="eudanip" type="tiny")== ; aşa NU: ==User(user="andreiiii" type="tiny")== , ==User(user="klamathix" type="tiny")== .
* Nu mai participaţi de pe conturi fantomă: e o dovadă de maturitate să vă asumaţi pregătirea, succesele şi eşecurile în faţa altora. În plus, dacă toţi faceţi aşa, puteţi obţine sugestii de probleme pe care să le lucraţi urmărindu-i pe ceilalţi.
* Updataţi-vă profilul pe infoarena. Poate că vi se pare inutil, dar din punctul de vedere al unui începător, este mult mai uşor să discute cu un utilizator experimentat atât online cât şi în viaţa reală dacă ştie despre el mai mult decât numărul de probleme rezolvate şi ratingul. Aşa DA: ==User(user="freak93" type="tiny")== , ==User(user="eudanip" type="tiny")== ; aşa NU: ==User(user="andreiiii" type="tiny")== , ==User(user="klamathix" type="tiny")== .
* Nu mai participaţi de pe conturi fantomă: e o dovadă de maturitate să vă asumaţi pregătirea, succesele şi eşecurile în faţa altora. În plus, dacă toţi procedaţi aşa, puteţi obţine sugestii de probleme pe care să le lucraţi urmărindu-i pe ceilalţi.
Nu în ultimul rând, La Mulţi Ani 2016!

Diferente intre securitate:

private
protected

Diferente intre topic forum:

 
10637