Diferente pentru blog/problema-saptamanii-interclasare-solutie intre reviziile #10 si #11

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

1.(CLRS, interviu) Se dau doua siruri sortate de lungime m si n, sa se determine in O(log (n + m)) timp mediana sirului obtinut prin interclasarea celor doua siruri.
2.(interviu Microsoft) Se da un sir de caractere de dimensiune n, sa se roteasca la dreapta cu k pozitii in timp O(n) si folosind memorie suplimentara O(1).
2.(interviu Microsoft) Se da un sir de caractere de dimensiune n, sa se roteasca la dreapta cu k pozitii in timp O(n) si folosind memorie suplimentara O(1). De exemplu pentru "abcdef", n = 6, k = 2 trebuie sa obtinem "efabcd".
3.(interviu Microsoft) Se da un sir de caractere ce contine cuvinte separate prin spatii. Se cere sa se inverseze ordinea cuvintelor din sir in timp liniar si folosind memorie suplimentara constanta. De exemplu "Ana are mere" -> "mere are Ana"
3.(interviu Microsoft) Se da un sir de caractere ce contine cuvinte separate prin spatii. Se cere sa se inverseze ordinea cuvintelor din sir in timp liniar si folosind memorie suplimentara constanta. De exemplu "Ana are mere" -> "mere are Ana".
4.(interviu Facebook) Se da un sir de obiecte X ce au chei de valori 0 sau 1. Se cere sa se sorteze stabil sirul de obiecte in complexitate mai buna de O(n^2) folosind memorie suplimentara constanta.

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.