Diferente pentru blog/preselectie-girls-programming-camp-2011 intre reviziile #6 si #8

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

h3. Cum te înscrii
Înscrierea se face cu un simplu click pe 'pagina probei':(link). Dacă nu ai deja cont pe infoarena, e foarte simplu şi rapid să creezi 'unul nou':register.
Înscrierea se face cu un simplu click pe 'pagina probei':girls-programming-camp-2011/selectie. Dacă nu ai deja cont pe infoarena, e foarte simplu şi rapid să creezi 'unul nou':register.
Atenţie! Este foarte important să ai o *adresă validă de email* ataşată contului infoarena! Astfel, vei putea fi la curent cu desfăşurarea evenimentelor, primind newsletter-ul nostru. Şi mai ales, te vom putea contacta după afişarea rezultatelor, să îţi trimitem invitaţia la Girls Programming Camp!
Ia-ţi timp să îţi personalizezi şi pagina de profil. Infoarena nu este doar un site cu probleme, ci o comunitate de elevi şi studenţi pasionaţi de programare şi informatică. Aşa putem să ne cunoaştem mai bine! Iată, pentru exemplu, pagina 'echipei':echipa-infoarena. :)
Soluţiile vor fi evaluate automat, iar rezultatele vor fi făcute publice imediat după terminarea probei.
Nu există grupe de vârstă! Se vor califica *30 de fete*, în ordinea clasamentului. Fii cu ochii pe inbox, îţi vom trimite invitaţia pe email!
Iar dacă te vei clasa pe locurile 31-40, ai grijă să arunci un ochi şi pe 'forum':(link la topicul Girls Programming Camp). În cazul în care o persoană calificată renunţă, locul se redistribuie.
 
h3. Răspândeşte vestea!
 
Fii ambasador infoarena! Printează 'afişul Girls Programming Camp':(link pt download) şi du-l la tine în şcoală sau în facultate!
Iar dacă te vei clasa pe locurile 31-40, ai grijă să arunci un ochi şi pe 'forum':forum/index.php?board=92.0. În cazul în care o persoană calificată renunţă, locul se redistribuie.
 

Diferente intre securitate:

private
protected

Diferente intre topic forum:

 
6081