Diferente pentru blog/preoni-2008-concursul-si-premierea intre reviziile #2 si #10

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Sambata a fost ziua centrala a finalei PreONI 2008, deoarece concurentii au avut la dispozitie 5 ore ca sa rezolve problemele si sa-si adjudece premiile puse in joc. Dupa o scurta intarziere, au urmat 5 ore de gandire si implementare, cu emotiile aferente, dar cu mai putine griji decat la o Olimpiada Nationala.
Concurentii au primit urmatoarele seturi de probleme:
Seturile de probleme au fost:
* *la gimnaziu*: 'Oz':http://infoarena.ro/problema/oz, 'Sandokan':http://infoarena.ro/problema/sandokan si 'Marbles':http://infoarena.ro/problema/marbles
* *la clasa a IX-a*: 'Sandokan':http://infoarena.ro/problema/sandokan, 'Peste':http://infoarena.ro/problema/peste si 'Progresii':http://infoarena.ro/problema/progresii
* *la clasa a X-a*: 'Wanted':http://infoarena.ro/problema/wanted, 'Sortare':http://infoarena.ro/problema/sortare si 'Peste':http://infoarena.ro/problema/peste
* *la clasele XI-XII*: 'Vanatoare':http://infoarena.ro/problema/vanatoare, 'Sortare':http://infoarena.ro/problema/sortare si 'Talharie':http://infoarena.ro/problema/talharie
* *la gimnaziu*: 'Oz':problema/oz, 'Sandokan':problema/sandokan si 'Marbles':problema/marbles
* *la clasa a IX-a*: 'Sandokan':problema/sandokan, 'Peste':problema/peste si 'Progresii':problema/progresii
* *la clasa a X-a*: 'Wanted':problema/wanted, 'Sortare':problema/sortare si 'Peste':problema/peste
* *la clasele XI-XII*: 'Vanatoare':problema/vanatoare, 'Sortare':problema/sortare si 'Talharie':problema/talharie
Autorii au fost 'Filip Buruiana':http://infoarena.ro/utilizator/filipb, 'Adrian Airinei':http://infoarena.ro/utilizator/astronomy, 'Adrian Diaconu':http://infoarena.ro/utilizator/DITzoneC, 'Mircea Pasoi':http://infoarena.ro/utilizator/domino si 'Andrei Grigorean':http://infoarena.ro/utilizator/wefgef.
Autorii sunt 'Filip Buruiana':utilizator/filipb, 'Adrian Airinei':utilizator/astronomy, 'Adrian Diaconu':utilizator/DITzoneC, 'Mircea Pasoi':utilizator/domino si 'Andrei Grigorean':utilizator/wefgef.
Dupa concurs, participantii si organizatorii au mers in Plaza Romania pentru a vedea filmul _Step Up 2_, intr-o pauza de relaxare si socializare.
Dupa concurs, participantii si comisia au mers in Plaza Romania pentru a vedea filmul _Step Up 2_, intr-o pauza de relaxare si socializare.
Ziua de duminica a inceput cu evaluarea LIVE, spectaculoasa de obicei. La ora 11, 'Cristi':http://infoarena.ro/utilizator/wickedman a anuntat finalul concursului de anul acesta, constatand ca nu exista contestatii sau alte tipuri de reclamatii din partea concurentilor. In numele infoarena, UPB si Adobe Romania, a transmis celor de fata ca organizarea evenimentului a fost o placere pentru noi toti, deoarece ne bucura sa dam ocazia elevilor pasionati de informatica sa se distreze si sa faca ceea ce ei stiu cel mai bine. Toata lumea a primit felicitari pentru prestatia avuta, pentru ca se stie ca simpla calificare in finala PreONI e o realizare in sine.
Ziua de duminica a inceput cu evaluarea LIVE, spectaculoasa de obicei. La ora 11, 'Cristi':utilizator/wickedman a anuntat finalul concursului de anul acesta, constatand ca nu exista contestatii sau alte tipuri de reclamatii din partea concurentilor. In numele infoarena, UPB si Adobe Romania, a transmis tuturor celor de fata ca organizarea evenimentului a fost o placere pentru noi toti, deoarece ne bucura sa dam ocazia elevilor pasionati de informatica sa se distreze si sa faca ceea ce stiu cel mai bine. Toata lumea a primit felicitari pentru prestatia avuta; se stie ca simpla calificare in finala PreONI e o realizare in sine.
'Mircea' a prezentat membrii infoarena care si-au adus contributia la aceasta finala, si i-a premiat cu prima cana personalizata cu insemnele concursului PreONI. Apoi a trecut la anuntarea si premierea celor mai bine clasati concurenti.
'Mircea':utilizator/domino a prezentat membrii infoarena care si-au adus contributia la aceasta finala, si i-a premiat cu prima cana personalizata cu insemnele concursului PreONI. Apoi a trecut la anuntarea si premierea celor mai bine clasati concurenti.
* gimnaziu
** *premiul I*: Cezar Mocan
** *premiul III*: Bogdan Bazu
* clasa a X-a
** *premiul I*: Bogdan Tataroiu (cu singurul scor maxim - 300 de puncte)
** *premiul I*: Bogdan Tataroiu (cu singurul scor perfect - 300 de puncte)
** *premiul II*: Istvan Hevele
** *premiul III*: Bogdan Casu-Pop
*clasele XI-XII
* clasele XI-XII
** *premiul I*: Cosmin Gheorghe
** *premiul II*: Alexandru Tandrau
** *premiul III*: Paul-Dan Baltescu
Toata lumea a primit diplome de participare, si finala s-a terminat cu o poza de grup si un concert la pian al invitatului special, Maricel Mihalcea. Speram ca v-ati simtit bine la PreONI 2008, si ca va vom reintalni la anul la o noua finala!
Toata lumea a primit diplome de participare, iar finala s-a terminat cu o poza de grup si un concert la pian al invitatului special, Maricel Mihalcea. Speram ca v-ati simtit bine la PreONI 2008, si ca ne vom reintalni la anul pentru o noua finala!
 
'_Pozele facute de Sergiu Strat_':http://picasaweb.google.com/nevrax/PreONI2008
'_Pozele facute de Valentin Stanciu_':http://picasaweb.google.com/valentin.stanciu/PreONI2008
'_Pozele facute de Mircea Pasoi_':http://picasaweb.google.com/mircea.pasoi/PozePreONI2008
 
*Tiberiu Florea* - 'greco.ro':http://www.greco.ro

Diferente intre securitate:

private
protected

Diferente intre topic forum:

 
2923