Diferente pentru blog/olimpiada-internationala-de-informatica-2007-jurnal-de-bord intre reviziile #3 si #10

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

h2. IOI 2007
In perioada 15-22 august 2007 am avut ocazia de a participa la cea de a XIX-a editie a Olimpiadei Internationale de Informatica, desfasurata in capitala Croatiei, Zagreb. Ceilalti trei membri ai lotului Romaniei au fost: "Cosmin Gheorghe":/utilizator/gcosmin, "Bogdan Tataroiu":/utilizator/bogdan2412 si "Adrian Airinei":/utilizator/astronomy. Am fost insotiti de prof. Emanuela Cerchez (Team Leader) si de "Mugurel Ionut Andreica":/utilizator/mugurelionut (Deputy Leader).
In perioada 15-22 august 2007 am avut ocazia de a participa la 'cea de a XIX-a editie a Olimpiadei Internationale de Informatica':http://www.hsin.hr/ioi2007/ , desfasurata in capitala Croatiei, Zagreb. Ceilalti trei membri ai lotului Romaniei au fost: "Cosmin Gheorghe":/utilizator/gcosmin, "Bogdan Tataroiu":/utilizator/bogdan2412 si "Adrian Airinei":/utilizator/astronomy. Am fost insotiti de prof. Emanuela Cerchez (Team Leader) si de "Mugurel Ionut Andreica":/utilizator/mugurelionut (Deputy Leader).
h2. Acomodarea
Cu punctajele noastre am obtinut pana la urma cu totii medalii de argint, sa speram ca in anii urmatori Cosmin si Bogdan, impreuna cu ceilalti participanti la IOI, vor face mai bine decat am facut noi anul acesta. Ne-am intors acasa pe data de 22 august pe aeroportul "Henri Coanda", unde ne asteptau parinti, profesori, reprezentanti Intel si presa. Si-am incalecat pe-o sa, si v-am spus povestea asa.
<br></br>
_*Felicitam echipa Romaniei inca o data pentru rezultatul obtinut* si mentionam ca dupa olimpiada, cei doi seniori ai echipei ('Andrei Grigorean':utilizator/wefgef si 'Adrian Airinei':utilizator/astronomy ) s-au alaturat 'echipei infoarena':echipa-infoarena ._
'Comentarii':forum/index.php?topic=2210.0
 

Nu exista diferente intre securitate.

Diferente intre topic forum:

 
2210