Diferente pentru blog/membri-noi-2008-p2 intre reviziile #7 si #10

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

*Ştefan:* Am ajuns membru al siteului infoarena la inceputul clasei a X-a, adica acum 3 ani. Participasem in anii anteriori la olimpiada si acest site mi-a fost recomandat ca sursa de probleme de pregatire si pentru concursurile de antrenament.
*Cum ai folosit acest site?*
*Ştefan:* Am inceput greu cu arhiva. Primele probleme mi s-au parut grele, si aveam un sentiment de reusita dupa rezolvarea fiecareia, fiind nevoit sa apelez aproape la ajutor pentru a ajunge la solutie. De cand sunt membru infoarena am participat la majoritatea concursurilor organizate. Am un oarecare respect pentru concursurile organizate pe infoarena, pentru ca de cele mai multe ori problemele sunt interesante si grele. Au fost multe concursuri in care nu am rezolvat nici o problema si asta m-a impulsionat sa lucrez probleme mai grele si sa invat mai multe.
*Ştefan:* Am inceput greu cu arhiva. Primele probleme mi s-au parut grele, si aveam un sentiment de reusita dupa rezolvarea fiecareia, fiind nevoit sa apelez aproape de fiecare data la ajutor pentru a ajunge la solutie. De cand sunt membru infoarena am participat la majoritatea concursurilor organizate. Am un oarecare respect pentru concursurile organizate pe infoarena, pentru ca de cele mai multe ori problemele sunt interesante si grele. Au fost multe concursuri in care nu am rezolvat nici o problema si asta m-a impulsionat sa lucrez probleme mai grele si sa invat mai multe.
*Cand ai început cu programarea?*
*Ştefan:* Din clasa a II-a am fost membru al clubului "Cygnus Computer", pe vremea aceea invatam sa folosim calculatorul, ce este paint, ce este notepad :). In clasa a V-a am invat limbajul Pascal si am inceput sa fac niste joculete rudimentare in modul lui grafic. In clasa a VI-a grupa s-a desfiintat si a trebuit sa trec la grupa paralela care facea programare. Un an mai devreme alesesem sa nu vin la aceste cursuri, dar nu am mai avut alternative. Mi-a placut ce faceam la curs si de atunci particip la olimpiada de informatica. La primul meu "ONIgim" am luat numai punctajul din oficiu, dar am ajuns pana la urma in clasa a XII-a la ONI sa iau si premiul I.

Diferente intre securitate:

private
protected

Diferente intre topic forum:

 
3729