Diferente pentru blog/matei-zaharia intre reviziile #33 si #34

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

_3. Cum se compara activitatea de cercetare cu cea de a fi Chief Technical Officer pentru un un startup in crestere?_
*Matei* La startup, avem aceiasi nevoie sa dezvoltam idei in mod rapid, dar trebuie si stabilitate pentru un produs care merge direct la clienti si pentru o echipa de ingineri care creste repede. Noi am reusit sa atragem o echipa foarte buna cu background similar cu mine, deci putem sa atacam problemele noi repede. Ca CTO am incercat sa tin un standard ridicat pentru inginerie si sa stabilesc procese si infrastructura care ne permit sa construim software fantastic in mod rapid.
*Matei* La startup, avem aceiasi nevoie sa dezvoltam idei in mod rapid, dar trebuie si stabilitate pentru un produs care merge direct la clienti si pentru o echipa de ingineri care creste repede. Noi am reusit sa atragem o echipa foarte buna cu background similar cu mine, deci putem sa atacam problemele noi repede. Ca CTO am incercat sa tin un standard ridicat pe partea de inginerie si sa stabilesc procese si o infrastructura care ne permit sa construim software fantastic in mod rapid.
_4. Cum sari intre rolurile de coordonator pentru o comunitate open source foarte populara si cea de coordonator tehnic al unei companii private?_

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.