Diferente pentru blog/interviu-two-tap intre reviziile #6 si #7

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Radu Spineanu si Razvan Roman sunt prima echipa de romani care au fost acceptati in YCombinator, cel mai renumit incubator de startups din Silicon Valley.
1. Spuneti-ne putin despre voi si despre TwoTap.
_1. Spuneti-ne putin despre voi si despre TwoTap._
Radu: Backgroundul meu este de Network Engineer (am lucrat 5 ani la RoEduNet). Am inceput sa fac companii in timpul facultatii. Printre multe am fondat 2Parale, cea mai mare retea de afiliere din RO. De asemenea am creat prima aplicatie care permitea crearea de cinemagraphs pe iOS, care a fost featured de Apple si a avut in jur de 1 milion de downloaduri). In timpul liber sunt Developer Debian (o distributie Linux).
Two Tap rezolva o problema fundamentala a ecommerce-ului: in mod traditional daca vrei sa cumperi un produs trebuie sa mergi pe site-ul merchant-ului. Dar cum userii petrec timp pe diverse device-uri in prezent e foarte dificil sa faci o tranzactie oriunde in afara unui browser conventional. Two Tap permite userilor sa cumpere produsele atunci cand iau decizia respectiva, fie ca sunt intr-un FB app, intr-un app nativ sau pe mobile web, practic oriunde se afla. Asta se datoreaza API-ului care sta la baza Two Tap, API care poate plasa comenzi pe platformele retailerilor.
2. Piata angajatorilor in domeniu software e foarte activa. Corporatiile concureaza acerb pentru oameni foarte competenti. Ati refuzat traseul corporatist si ati ales sa fondati un startup. Cum ati luat decizia?
_2. Piata angajatorilor in domeniu software e foarte activa. Corporatiile concureaza acerb pentru oameni foarte competenti. Ati refuzat traseul corporatist si ati ales sa fondati un startup. Cum ati luat decizia?_
Radu: Intr-o corporatie esti doar o rotita dintr-un sistem enorm. Oportunitatea de a face ceva meaningful pornind de la zero e aproape inexistenta. In final avem doar o viata, si viata trebuie traita. De asta facem ceea ce facem. Pentru ca vrem ca atunci cand avem 80 de ani sa ne numaram cicatricile si traumele psihologice sa radem de fericire fara nici un regret.

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.