Diferente pentru blog/interviu-octavian-costache-partea-a-doua intre reviziile #6 si #9

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Este o optiune la care ma gandesc uneori ca fiind o optiune posibila.
*Ce pasiuni mai ai inafara de blogging si programare?*
Imi place sa zbor. Am facut parasutism si mai apoi parapanta si incerc sa zbor atunci cand pot. Mi-ar placea sa traiesc undeva unde sa pot face asta mai mult si mai usor dar pana acum un a fost cazul.
Imi place sa zbor. Am facut parasutism si mai apoi parapanta si incerc sa zbor atunci cand pot. Mi-ar placea sa traiesc undeva unde sa pot face asta mai mult si mai usor dar pana acum nu a fost cazul.
In ultima vreme filmul. Am inceput sa vad multe filme si nu doar la cinema, sa urmaresc curente cinematografice si sa incerc sa inteleg mai bine regizorii, influentele lor, mesajele pe care vor sa le transmita. Am inceput sa privesc filmul ca pe o arta si sa incep, cred eu, sa o inteleg ceva mai bine din perspectiva asta.
*Ce sfaturi ai da cuiva care e la inceput cu programarea?*
Stau de cinci minute sa ma gandesc ce sa raspund la intrebarea asta si sunt atat de multe perspective si puncte de vedere in care se pot da sfaturi incat imi este foarte greu sa raspund. Am incercat sa editez un raspuns de cateva ori dar mi-e foarte greu asa ca am renuntat.
Probabil le-as spune sa se tina de programare si sa traga tare, traim intr-o vreme cand a venit randul programatorilor sa schimbe lumea in care traim.  Suntem abia la inceputurile unei ere de glorie a tehnologiei si a comunicatiilor, internetul este doar la inceput si inca nu s-a maturizat, sunt vremuri entuziasmante si extrem de interesante pentru oricine care lucreaza in aceasta industrie si urmeaza vremuri si mai interesante. Este mai usor ca niciodata pentru grupuri din ce in ce mai mici de oameni sa inceapa sa schimbe lumea in feluri semnificative.
Probabil le-as spune sa se tina de programare si sa traga tare, traim intr-o vreme cand a venit randul programatorilor sa schimbe lumea in care traim. Suntem abia la inceputurile unei ere de glorie a tehnologiei si a comunicatiilor, internetul este doar la inceput si inca nu s-a maturizat, sunt vremuri entuziasmante si extrem de interesante pentru oricine care lucreaza in aceasta industrie si urmeaza vremuri si mai interesante. Este mai usor ca niciodata pentru grupuri din ce in ce mai mici de oameni sa inceapa sa schimbe lumea in feluri semnificative.
Daca cineva are intrebari mai concrete, va rog, nu ezitati. :-)
_Multumim Vivi._
==BlogCommentCount(topic_id="2485")==
 

Nu exista diferente intre securitate.

Diferente intre topic forum:

 
2485