Diferente pentru blog/inteligenta-nativa-sau-educata intre reviziile #2 si #3

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Acum am o alta parere, si anume ca in conditii bune poti progresa extrem de mult. Mai important decat a lucra mult este sa lucrezi bine si sa nu intrii in rutina.
Cateva articole interesante legate de tema asta sunt 'How to raise smart kids':http://www.sciam.com/article.cfm?id=the-secret-to-raising-smart-kids&print=true care ne spune cum copiii care cred ca inteligenta poate fi antrenata evolueaza in timp mult mai bine fata de cei cu credinta ca inteligenta e o chestie nativa, 'Teach yourself programming in ten years':http://norvig.com/21-days.html scris de directorul pe research de la Google in care ne atrage atentia ca si unii oameni considerati genii cum a fost Motzard au produs rezultate de nivel foarte inalt abia dupa in jur de zece ani de activitate in domeniul in care erau experti. Al treilea articol 'The Grandmaster Experiment':http://psychologytoday.com/articles/index.php?term=pto-3789.html&fromMod=popular_parenting ne spune despre un psiholog care nu credea in notiunea de geniu, si pentru a demonstra ca nu exista un asemenea lucru si-a facut toate trei ficele maestre de sah.
Am citit mai multe articole interesante legate de tema asta din care trei mi-au ramas in minte:
'How to raise smart kids':http://www.sciam.com/article.cfm?id=the-secret-to-raising-smart-kids&print=true ne spune cum copiii care cred ca inteligenta poate fi antrenata evolueaza in timp mult mai bine fata de cei cu credinta ca inteligenta e o chestie nativa.
'Teach yourself programming in ten years':http://norvig.com/21-days.html scris de directorul pe research de la Google, ne spune ca performanta intr-un domeniu se atinge dupa multi ani de practica, si ne atrage atentia unii oameni considerati genii cum a fost Mozart sau Beatles sau Chaucer au produs rezultate de nivel foarte inalt dupa  mai mult de zece ani de activitate in domeniul in care erau experti.
Al treilea articol 'The Grandmaster Experiment':http://psychologytoday.com/articles/index.php?term=pto-3789.html&fromMod=popular_parenting ne spune despre un psiholog care nu credea in notiunea de geniu, si pentru a demonstra ca nu exista un asemenea lucru si-a facut toate trei ficele mare maestre de sah. Cele trei fete sunt 'surorile Polgar':http://en.wikipedia.org/wiki/Polgar_sisters , iar reusita tatalui lor e una impresionanta, pentru ca inainte nu exista nici o fata mare maestra la sah, iar toate trei au fost din aceiasi familie. Se considera ca viziunea spatiala era una mai grea pentru inteligenta feminina, dar performantele celor trei fete au infirmant intr-o anumita masura aceasta teorie.
Cititi toate trei articolele pentru ca merita.

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.