Diferente pentru blog/idei-proaste intre reviziile #2 si #3

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Indiferent de ce idee de proiect îţi alegi va fi la fel de greu să o scoţi la capăt. Dacă tot trebuie să munceşti la fel de mult şi să pui suflet la fel de tare, de ce să nu lucrezi la ceva inspirat?
1) Site-ul liceului
1) *Site-ul liceului*
De la site-uri statice şi până la admin panel pentru actualizarea listei de directori care au condus instituţia de învăţământ, site-ul liceului este o idee foarte populară. Uneori site-ul ajunge să înlocuiască versiunea oficială (construită de un elev mai mare, tot pentru un concurs), însă din păcate nimănui nu-i pasă. Când ai intrat ultima oară pe site-ul liceului tău?
2) Catalogul virtual
2) *Catalogul virtual*
Web-based sau cross-platform desktop app, notificări prin SMS, rapoarte PDF, criptografie şi nivele niveluri de acces, catalogul virtual îţi permite variaţiuni nelimitate şi un pretext să implementezi orice îţi trece prin cap.
Sincer nu înţeleg de unde izvorăşte atât interes pentru cataloage. :) Mie mi se făcea rău când le vedeam.
3) Pădura spânzuraţilor, Arbori binari, Planul înclinat, etc.
3) *Pădura spânzuraţilor, Arbori binari, Planul înclinat, etc.*
În categoria aceasta intră toate proiecte software care îşi propun să prezinte un subiect din programa şcolară într-un mod interactiv. E un fel de referat, dar software. Problema lor este că au o aplicabilitate foarte limitată – suplimentează nişte pagini de manual peste care treci la clasă într-o săptămână.
4) Music Player
4) *Music Player*
Inspirat de Winamp, facilitatea principală oferită de această aplicaţie este schimbarea skin-ului. Pe locul doi: actualizarea automată a status-ului de Messenger. Ideea îţi permite să-ţi etalezi gusturile muzicale în faţa juriului atunci când faci demo. (Dar asta e cu două tăişuri. :P)
Problema la Music Player este că nu convinge pe nimeni, nici măcar pe autor, că e o alternativă mai bună.
5) Blog
5) *Blog*
Foarte clar ce-i de făcut, ideea de blog engine este populară şi de fiecare dată abordată la fel. Pentru că autorul nu este la rândul lui blogger, cea mai unusable secţiune este de obicei cea în care trebuie să redactezi post-uri.
Acest notepad.exe al aplicaţiilor web nu-ţi permite să de te diferenţiezi decât prin câte features din lista standard ai apucat să implementezi.
6) CMS, Site Builder, 3D Game Engine
6) *CMS, Site Builder, 3D Game Engine*
În această categorie intră “platformele”, sau chestiile care încearcă să rezolve o problemă generală precum construirea unui site sau a unui joc. De obicei acestea sunt lucrări foarte “grele”, adică autorii au investit extrem de mult timp în ele şi au dat dovadă de multă pricepere tehnică. Efortul este impresionant şi de lăudat.

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.