Diferente pentru blog/human-computation intre reviziile #14 si #3

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

In cel mai tare tech-talk de pe google video (350.000 de vizionari), Luis Von Ahn ne prezinta o metoda ingenioasa de a folosi oameni pentru a rezolva problemele dificile pentru un calculator. Metoda aleasa e inspirata din o practica a hackerilor. Acestia ii pun pe utilizatorii unui site deochiat sa scrie ce text contine un 'CAPTCHA':http://en.wikipedia.org/wiki/Captcha inainte de a vedea urmatoarea imagine. Ei reusesc astfel sa treaca de protectia siteurilor de mail, obtinand astfel o gramada de casute din care pot trimite spam. Acum ii respect mai mult pe indivizi chiar daca nu respect motivatia lor.
In cel mai tare talk de pe google video (350.000 de vizionari), Luis Von Ahn ne prezinta o metoda ingenioasa de a folosi oamenii pentru a rezolva problemele dificile pentru un calculator. Metoda aleasa e inspirata din o practica a hackerilor. Acestia ii pun pe utilizatorii unui site deochiat sa scrie ce text contine un 'captcha':http://en.wikipedia.org/wiki/Captcha inainte de a vedea urmatoarea imagine. Ei reusesc astfel sa treaca de protectia siteurilor de mail, obtinand astfel o gramada de casute din care pot trimite spam. Acum ii respect mai mult pe indivizi chiar daca nu respect motivatia lor.
Google a cumparat cu bani grei idea lui Luis si a implementat-o in 'Google Image Labeler':http://images.google.com/imagelabeler/ . Poate de acuma il veti juca  in loc de minesweeper :).
Aveti videoul aici:
Aveti videoul aici. Dureaza o ora, daca nu aveti atata timp uitati-va neaparat la primele 15 minute ca nu trebuie ratat.
<embed style="width:400px; height:326px;" id="VideoPlayback" type="application/x-shockwave-flash" src="http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=-8246463980976635143&hl=en" flashvars="&subtitle=on"> </embed>
==GoogleVideo(id="-8246463980976635143" width="400" height="326")==
 
Poate de acuma o sa jucati 'Google Image Labeler':http://images.google.com/imagelabeler/ in loc de minesweeper :).
 
==BlogCommentCount(topic_id="2331")==

Nu exista diferente intre securitate.

Diferente intre topic forum:

2331