Diferente pentru blog/girls-programming-camp-2011 intre reviziile #4 si #5

Diferente intre titluri:

Girls' Programming Camp
Girls Programming Camp

Diferente intre continut:

h1. Girls' Programming Camp, powered by infoarena & Facebook
h1. Girls Programming Camp, powered by infoarena & Facebook
*Infoarena*, în colaborare cu *Facebook*, organizează în premieră un eveniment dedicat apropierii fetelor de informatică şi programare. Girls Programming Camp este o tabără de pregătire de o săptămână, ce va avea loc în perioada 30 octombrie - 5 noiembrie la Bucureşti.
Nici infoarena nu e excepţie de la regulă. Ce am observat însă este că numărul fetelor interesate de programare este semnificativ mai mare decât numărul celor care se implică activ. Fie că sunt intimidate de elevii deja “rockstar”, fie că se simt cumva excluse din comunitatea dominată de băieţi, cert este că multe dintre fete nu au curaj să participe la concursuri.
h3. Soluţia? Girls' Programming Camp!
h3. Soluţia? Girls Programming Camp!
Vrem să le demonstrăm fetelor că sunt binevenite şi chiar încurajate să se alăture lumii Tech. Le vom arăta că programarea e şi pentru ele şi le vom face să descopere cât de interesante sunt problemele de algoritmică. Urmărim să construim o comunitate, să le integrăm în atmosfera concursurilor şi în mediul programatorilor!
Pentru toate acestea, organizăm în premieră *Girls' Programming Camp*!
Pentru toate acestea, organizăm în premieră *Girls Programming Camp*!
Vor fi 6 zile încărcate cu prezentări, cursuri, discuţii deschise, exerciţii şi, bineînţeles, foarte multă distracţie. Evenimentul se adresează în special *studentelor din primii ani* şi *elevelor de liceu*. Scopul este să dezvoltăm participantelor o bază solidă care mai apoi să fie utilă în formarea spre un internship sau job de succes la o companie IT sau spre rezultate deosebite la concursuri de programare.

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.