Diferente pentru blog/girls-programming-camp-2011 intre reviziile #17 si #18

Diferente intre titluri:

Girls Programming Camp
Girls Programming Camp by infoarena & Facebook

Diferente intre continut:

Vor fi şase zile încărcate cu prezentări, cursuri, discuţii deschise, exerciţii şi, bineînţeles, foarte multă distracţie. Evenimentul se adresează în special *studentelor din primii ani* şi *elevelor de liceu*. Scopul este să dezvoltăm participantelor o bază solidă pe care să îşi construiască apoi cariera şi care să le asigure internship-uri, slujbe de succes sau rezultate deosebite la concursurile de programare.
*Facebook sponsorizează evenimentul în întregime!* Acoperim toate cheltuielile, de la cazare şi masă până la transport (în cazul fetelor din provincie).  invităm deci la o tabără gratuită de o săptămână, alături de cei mai tari profesori - studenţi medaliaţi la Olimpiadele internaţionale de informatică, cu numeroase internshipuri la companiile de prestigiu.
*Facebook sponsorizează evenimentul în întregime!* Acoperim toate cheltuielile, de la cazare şi masă până la transport (în cazul fetelor din provincie). Te invităm deci la o tabără gratuită de o săptămână, alături de cei mai tari profesori - studenţi medaliaţi la Olimpiadele internaţionale de informatică, cu numeroase internshipuri la companiile de prestigiu.
h3. Cum participi?

Diferente intre securitate:

private
protected

Diferente intre topic forum:

 
6044