Diferente pentru blog/finala-algoritmiada-2015 intre reviziile #6 si #8

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Finala Algoritmiada 2015 va avea loc la Cluj în perioada 11 - 13 septembrie.
Noi am alcatuit o lista provizorie cu participantii calificati la finala. Am dori sa trimitem invitatiile cat mai repede asa ca va rugam sa ne ajutaţi cu finalizarea ei. Dacă credeţi că vedeţi vreo greşeală, în orice sens, în acesată listă, vă rugăm să comentaţi în această postare şi să ne contactaţi printr-un mesaj privat. În verificarea listei, vă rugăm să consultaţi 'regulamentul':algoritmiada-2015/regulament Algoritmiadei.
Noi am alcatuit o lista provizorie cu participantii calificati la finala. Am dori sa trimitem invitatiile cat mai repede asa ca va rugam sa ne ajutaţi cu finalizarea ei. Dacă credeţi că vedeţi vreo greşeală în acesată listă, vă rugăm să comentaţi la această postare şi să ne contactaţi printr-un mesaj privat. În verificarea listei, vă rugăm să consultaţi 'regulamentul':algoritmiada-2015/regulament Algoritmiadei.
La juniori s-a intamplat ca locurile 2, 3 si 4 de la clasele a 6-a sa se califice cu acelasi scor. Îi vom invita pe toti 3 si vom mari numarul de participanti de la juniori (in caz ca vor participa toti 3) la 16.

Nu exista diferente intre securitate.

Diferente intre topic forum:

 
10529