Diferente pentru blog/doi-la-suta-2008-raport intre reviziile #18 si #23

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

h1. Vă mulţumim pentru sprijin!
Peste 50 de persoane au sprijinit 'Asociaţia infoarena':asociatia-infoarena direcţionând 2% din impozitul pe venit în anul fiscal 2008. Direcţionările au însumat 4.619 lei.
Peste 50 de persoane au sprijinit 'Asociaţia infoarena':asociatia-infoarena direcţionând 2% din impozitul pe venit în 2008 (pentru anul fiscal 2007). Direcţionările au însumat 4.619 lei.
Am fost surprinşi în mod plăcut de aceste contribuţii. Am simţit că apreciaţi infoarena şi munca pe care o depunem. Vă mulţumim pentru sprijin! Vom folosi banii aceştia la organizarea finalei 'Algoritmiada':algoritmiada-2009, principala cheltuială anuală a 'Asociaţia infoarena':asociatia-infoarena.
Am fost surprinşi într-un mod plăcut de aceste contribuţii. Ne bucurăm că apreciaţi infoarena şi munca pe care o depunem. Vă mulţumim pentru sprijin! Vom folosi banii aceştia la organizarea finalei 'Algoritmiada':algoritmiada-2009, principala cheltuială anuală a 'Asociaţiei infoarena':asociatia-infoarena.
h4. Ce este „2%”?
bq. Sistemul „2%” permite contribuabililor persoane fizice să direcţioneze 2% din impozitul lor pe venit către o organizaţie neguvernamentală. Este un sistem prin care cetăţenii au posibilitatea să decidă în mod direct ce se întamplă cu impozitele lor. [...] Direcţionarea nu costă nimic. '(Sursa)':http://www.doilasuta.ro
Vă rugăm să vizitaţi pagină dedicată 'sistemului 2%':doi-la-suta.
Vă rugăm să vizitaţi pagină dedicată 'sistemului 2%':doi-la-suta pentru mai multe detalii.
h4. Contribuabili în 2008

Diferente intre securitate:

private
protected

Diferente intre topic forum:

 
3619