Diferente pentru blog/cubrid-bug-bash intre reviziile #9 si #16

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Începând cu data de 1 septembrie, în cadrul comunităţii CUBRID are loc concursul '*CUBRID Bug Bash*':http://www.cubrid.org/bug_bash. Concursul ţine până la sfârşitul lunii, iar scopul principal este de a identifica şi a raporta cât mai multe defecte software (bugs) ce ţin de o parte din tool-urile folosite în dezvoltarea 'RDBMS-ului':http://en.wikipedia.org/wiki/Relational_database_management_system CUBRID. Premiile se anunţă foarte interesante:
Începând cu data de 1 septembrie, în cadrul comunităţii CUBRID are loc concursul '*CUBRID Bug Bash*':http://www.cubrid.org/bug_bash. Concursul ţine până la sfârşitul lunii, iar scopul principal este de a identifica şi raporta cât mai multe defecte software (bugs) ce ţin de o parte din tool-urile folosite în dezvoltarea 'RDBMS-ului':http://en.wikipedia.org/wiki/Relational_database_management_system CUBRID. Premiile se anunţă foarte interesante:
* pentru cel mai tare contribuitor: *Apple iPod Touch 32GB*
* pentru următorii 6 contribuitori: *$50 Amazon/iTunes Gift Card*
* pentru cei mai tari 3 retweeteri/bloggeri: *$50 Amazon/iTunes Gift Card*
Evaluarea concursului va fi realizată de către echipa tehnică CUBRID care va clasifica obiectiv defectele/problemele semnalate în funcţie de severitate (minor, major, critic). În urma acestei clasificări, fiecărui bug/issue semnalat i se va acorda un punctaj, iar câştigătorul concursului va fi cel care va însuma cel mai mare punctaj la finalul concursului.
Evaluarea concursului va fi realizată de către echipa tehnică CUBRID care va clasifica obiectiv defectele/problemele semnalate în funcţie de severitate (minor, major, critic). În urma acestei clasificări, fiecărui bug/issue semnalat i se va acorda un punctaj, iar câştigătorul concursului va fi cel care va însuma cel mai mare punctaj la final.
Pentru necunoscători, CUBRID este un RDBMS open-source dezvoltat de o echipă din România care işi propune în perioada următoare să devină o alternativă a mult mai folositului MySQL. Echipa CUBRID a mai organizat concursuri apropiate ca tematică de cele desfăşurate în cadrul comunităţii inforarena şi 'în trecut':www.cubrid.org/cubrid_it.
Pentru necunoscători, CUBRID este un RDBMS open-source dezvoltat de o echipă din România care işi propune în perioada următoare să devină o alternativă a mult mai folositului MySQL. Echipa CUBRID a mai organizat concursuri apropiate ca tematică de cele desfăşurate în cadrul comunităţii inforarena şi {'în trecut':http://www.cubrid.org/cubrid_it}.
_Pentru mai multe detalii legate de acest concurs consultaţi 'pagina competiţiei':http://www.cubrid.org/bug_bash._
_Pentru mai multe detalii legate de acest concurs, consultaţi {'pagina competiţiei':http://www.cubrid.org/bug_bash}._

Diferente intre securitate:

private
protected

Diferente intre topic forum:

 
5975