Diferente pentru blog/cubrid-bug-bash intre reviziile #3 si #16

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Începând cu data de 1 septembrie, în cadrul comunităţii CUBRID are loc concursul '*CUBRID Bash Bug*':http://www.cubrid.org/bug_bash. Concursul ţine până la sfârşitul lunii, iar scopul principal este de a identifica şi anunţa cât mai multe defecte software ce ţin de o parte din tool-urile folosite în dezvoltarea 'RDBMS-ului':http://en.wikipedia.org/wiki/Relational_database_management_system CUBRID.
Începând cu data de 1 septembrie, în cadrul comunităţii CUBRID are loc concursul '*CUBRID Bug Bash*':http://www.cubrid.org/bug_bash. Concursul ţine până la sfârşitul lunii, iar scopul principal este de a identifica şi raporta cât mai multe defecte software (bugs) ce ţin de o parte din tool-urile folosite în dezvoltarea 'RDBMS-ului':http://en.wikipedia.org/wiki/Relational_database_management_system CUBRID. Premiile se anunţă foarte interesante:
 
* pentru cel mai tare contribuitor: *Apple iPod Touch 32GB*
* pentru următorii 6 contribuitori: *$50 Amazon/iTunes Gift Card*
* pentru cei mai tari 3 retweeteri/bloggeri: *$50 Amazon/iTunes Gift Card*
 
Evaluarea concursului va fi realizată de către echipa tehnică CUBRID care va clasifica obiectiv defectele/problemele semnalate în funcţie de severitate (minor, major, critic). În urma acestei clasificări, fiecărui bug/issue semnalat i se va acorda un punctaj, iar câştigătorul concursului va fi cel care va însuma cel mai mare punctaj la final.
 
Pentru necunoscători, CUBRID este un RDBMS open-source dezvoltat de o echipă din România care işi propune în perioada următoare să devină o alternativă a mult mai folositului MySQL. Echipa CUBRID a mai organizat concursuri apropiate ca tematică de cele desfăşurate în cadrul comunităţii inforarena şi {'în trecut':http://www.cubrid.org/cubrid_it}.
 
_Pentru mai multe detalii legate de acest concurs, consultaţi {'pagina competiţiei':http://www.cubrid.org/bug_bash}._

Diferente intre securitate:

private
protected

Diferente intre topic forum:

 
5975