Diferente pentru blog/apologies intre reviziile #10 si #4

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Regretăm să vă anunţăm că *soluţia oficială* a problemei 'Tembelizor':http://www.infoarena.ro/problema/tv de la *Runda 2* a Algoritmiadei este *greşită*. Mai mult decât atât, nu am reuşit să găsim o soluţie corectă care să rezolve problema pentru restricţiile date în concurs. Ne-am aflat astfel într-o poziţie dificilă, întrucât orice decizie ar fi afectat negativ anumiţi concurenţi. În final, am decis să scoatem problema complet din clasament, runda are astfel un punctaj maxim de *300* de puncte şi nu va influenţa ratingul. În acelaşi timp, pentru a atenua pe cât posibil efectele acestei decizii asupra calificărilor în finală, am hotărât să organizăm şi *Runda 4* a concursului, într-o perioadă ce urmează a fi determinată.
Regretăm să vă anunţăm că *soluţia oficială* a problemei 'Tembelizor':http://www.infoarena.ro/problema/tv de la Runda 2 a Algoritmiadei este
*greşită*. Mai mult decât atât, nu am reuşit să găsim o soluţie corectă care să rezolve problema pentru restricţiile date în concurs. Ne-am aflat astfel într-o poziţie dificilă, întrucât orice decizie ar fi afectat negativ anumiţi concurenţi. În final, am decis să scoatem problema complet din clasament, runda având astfel un punctaj maxim de *300* de puncte. În acelaşi timp, pentru a atenua pe cât posibil efectele acestei decizii asupra calificărilor în finală, am hotărât să organizăm şi *Runda 4* a concursului, într-o perioadă ce urmează a fi determinată.
Suntem foarte dezamăgiţi de ce s-a întâmplat şi ne cerem scuze tuturor participanţilor pentru dificultăţile create :(.
Suntem foarte dezamăgiţi de ce s-a întâmplat şi ne cerem scuze tuturor participanţilor pentru dificultăţile create.

Diferente intre securitate:

protected
private

Diferente intre topic forum:

10669