Diferente pentru blog/algoritmiada-runda2 intre reviziile #2 si #4

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Tragand linia, organizarea a fost buna. Comisia stiintifica a facut o treaba temeinica, ca de obicei, singurele aspecte care trebuie reglate in viitor fiind dificultatea problemelor si combaterea punctajelor nule. In aceasta runda, comisia ne-a surprins in mod placut cu publicarea solutiilor mult mai prompt fata de runda trecuta.
Inainte de runda 3, as vrea sa va aduc aminte ca aceasta este ultima sansa sa va calificati in finala. Cand va fi anuntata data desfasurarii, marcati-o in calendar si pregatiti-va sa dati tot ce aveti mai bun pentru a prinde un loc de finalist. Daca ne uitam la 'clasamentele generale':algoritmiada-2009/clasament sunt foarte multi concurenti care au sanse sa se califice. Spre exemplu, in 'grupa 5-6':algoritmiada-2009/clasament/5-8 diferenta dintre locul 7 si locul 60 este de numai 100 de puncte, foarte usor recupelabila in urma unei performante bune in runda 3. O situatie similara avem si in 'grupa 9-10':algoritmiada-2009/clasament/9-10. Cum punctajele primilor 10 concurenti sunt la mai toate grupele sub 300, si un concurent cu 0 puncte dupa primele 2 runde are sanse de calificare la finala.
Inainte de runda 3, as vrea sa va aduc aminte ca aceasta este ultima sansa sa va calificati in finala. Cand va fi anuntata data desfasurarii, marcati-o in calendar si pregatiti-va sa dati tot ce aveti mai bun pentru a prinde un loc de finalist. Daca ne uitam la 'clasamentele generale':algoritmiada-2009/clasament sunt foarte multi concurenti care au sanse sa se califice. Spre exemplu, in 'grupa 5-8':algoritmiada-2009/clasament/5-8 diferenta dintre locul 7 si locul 60 este de numai 100 de puncte, foarte usor recupelabila in urma unei performante bune in runda 3. O situatie similara avem si in 'grupa 9-10':algoritmiada-2009/clasament/9-10. Cum punctajele primilor 10 concurenti sunt la mai toate grupele sub 300, si un concurent cu 0 puncte dupa primele 2 runde are sanse de calificare la finala.
In vederea selectarii finalistilor dupa runda 3, va recomandam sa va completati/updatati profilul cu date despre clasa/anul in care sunteti precum si informatii despre institutia de invatamant. De fapt, am fi bucurosi daca toti utilizatorii si-ar completa profilul, aceasta fiind una din modalitatile prin care putem sa ne cunoastem intre noi. Exemple de profile completate puteti gasi la mai toti membrii echipei infoarena.

Diferente intre securitate:

private
protected

Topicul de forum nu a fost schimbat.