Diferente pentru blog/algoritmiada-runda1 intre reviziile #5 si #8

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Prima runda a concursului Algoritmiada s-a incheiat si odata cu aceasta a fost marcat inceputul noului concurs major organizat de infoarena. Speram ca acest concurs sa devina unul cat mai placut pentru tinerii pasionati de informatica din toata tara. Inainte de toate iata cateva statistici despre acesta runda: au trimis solutii 223 de concurenti desi s-au inscris 356 de utilizatori (eliminandu-i pe cei ce s-au inscris la mai multe runde). Au fost trimise 1245 solutii, 685 dintre ele obtinand punctaje mai mari decat 0. Ne-am straduit ca problemele sa fie ceva mai abordabile anul acesta si ca dovada au fost 162 concurenti cu punctaje diferite de 0, media fiind de 103.36 de puncte.
Prima runda a concursului Algoritmiada s-a incheiat si o data cu aceasta a fost marcat inceputul noului concurs major organizat de infoarena. Speram ca acest concurs sa devina unul cat mai placut pentru tinerii pasionati de informatica din toata tara. Inainte de toate iata cateva statistici despre acesta runda: au trimis solutii 223 de concurenti desi s-au inscris 356 de utilizatori (eliminandu-i pe cei ce s-au inscris la mai multe runde). Au fost trimise 1245 solutii, 685 dintre ele obtinand punctaje mai mari decat 0. Ne-am straduit ca problemele sa fie ceva mai abordabile anul acesta si ca dovada au fost 162 concurenti cu punctaje diferite de 0, media fiind de 103.36 de puncte.
La varful clasamentului punctajele au fost mari, 2 concurenti reusind punctajul maxim. La grupa 5-8 s-au remarcat ==user(user="GavrilaVlad")== (punctaj maxim), ==user(user="alex_mircescu")== si ==user(user="taloibogdan")== (ambii cu 190 de puncte). Urmeaza o serie de concurenti cu punctaje frumoase, fiind destui participanti care au reusit sa rezolve cel putin o problema.

Diferente intre securitate:

public
protected

Topicul de forum nu a fost schimbat.