Diferente pentru blog/algoritmiada-2015 intre reviziile #28 si #30

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Din acest an Algoritmiada va avea doar două grupe de vârstă.
- *Juniors*. Dedicată elevilor de gimnaziu şi elevilor de clasa a 9-a începători, care aleg să participe la această grupă. Numărul de concurenţi care se vor califica la runda finală este de 15. Vă invităm să studiaţi criteriile de calificare 'aici':http://www.infoarena.ro/algoritmiada-2015/regulament.
- *Juniors*. Dedicată elevilor de gimnaziu şi elevilor de clasa a 9-a începători, care aleg să participe la această grupă. Numărul de concurenţi care se vor califica la runda finală este de 15. Vă invităm să studiaţi criteriile de calificare 'aici':algoritmiada-2015/regulament.
- *Seniors*. Dedicată în primul rând elevilor din clasele 9-12, dar şi studenţilor, profesorilor şi pasionaţilor de algoritmică în general. Numărul de concurenţi care se vor califica pentru Runda Finală este de 25. Din nou, vă invităm să citiţi regulile de calificare în detaliu 'aici':http://www.infoarena.ro/algoritmiada-2015/regulament.
- *Seniors*. Dedicată în primul rând elevilor din clasele 9-12, dar şi studenţilor, profesorilor şi pasionaţilor de algoritmică în general. Numărul de concurenţi care se vor califica pentru Runda Finală este de 25. Din nou, vă invităm să citiţi regulile de calificare în detaliu 'aici':algoritmiada-2015/regulament.
*De ce?*

Nu exista diferente intre securitate.

Diferente intre topic forum:

 
10201