Diferente pentru blog/algoritmiada-2010-runda-4 intre reviziile #3 si #4

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Iar ca să nu dezminţim ceea ce a devenit deja tradiţie, să tragem puţin cu ochiul la 'rezultatele':/algoritmiada-2010/clasament/runda-4/5-8 din weekendul acesta, când s-a jucat ultima carte pentru calificare:
În rândul celor mici, la gimnaziu, punctajele au fost, din păcate, mai timide. La nivel de dificultate, problema uşoară a fost 'Binar':/problema/binar, cea medie 'Copii':/problema/copii, iar cea grea 'Cuburi5':/problema/cuburi5. În mod surprinzător, problema _Binar_ nu a fost rezolvată decât de un singur concurent; majoritatea a ales să implementeze QuickSort, nereuşind să observe soluţia O(N * M). Cu toate acestea, în rândul primilor 3 concurenţi s-au înregistrat şi punctaje maxime pe problemă. Îi felicităm astfel pe Liana Tucar şi pe Taloi Bogdan Cristian, ocupanţii locurilor 2, respectiv 3, pentru scor maxim la problema Copii, şi mai ales pe Daniel Posdarascu, singurul care a găsit soluţiile optime pentru Binar şi Cuburi5!
În rândul celor mici, la gimnaziu, punctajele au fost, din păcate, mai timide. La nivel de dificultate, problema uşoară a fost 'Binar':/problema/binar, cea medie 'Copii':/problema/copii, iar cea grea 'Cuburi5':/problema/cuburi5. În mod surprinzător, problema _Binar_ nu a fost rezolvată decât de un singur concurent; majoritatea a ales să implementeze QuickSort, nereuşind să observe soluţia O(N * M). Cu toate acestea, în rândul primilor 3 concurenţi s-au înregistrat şi punctaje maxime pe problemă. Îi felicităm astfel pe == User(user="liana") == şi pe == User(user="taloibogdan") ==, ocupanţii locurilor 2, respectiv 3, pentru scor maxim la problema _Copii_, şi mai ales pe == User(user="eudanip") ==, singurul care a găsit soluţiile optime pentru _Binar_ şi _Cuburi5_!
La clasele 9-10 problemele s-au împărţit după cum urmează: cea uşoară a fost Copii, cea medie Reţea, iar cea grea Matrice3. Felicitări lui Andrei Purice pentru că a obţinut cel mai mare punctaj, şi laude speciale lui Şerban Andrei Stan, singurul care a rezolvat problema grea şi care, de altfel, a fost la un pas de punctajul maxim. Îl tragem virtual şi părinteşte de urechi pentru că a greşit tocmai la problema uşoară, dar sperăm să ia aminte la runda finală :). Nu îl uităm nici pe Radu Voroneanu şi îl felicităm pentru a treia poziţie în clasament!

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.