Diferente pentru blog/algoritmiada-2010-runda-4 intre reviziile #18 si #20

Diferente intre titluri:

blog/algoritmiada-2010-runda-4
Algoritmiada 2010: Analiza rundei 4

Diferente intre continut:

h1. Algoritmiada 2010: Analiza rundei 4
'Algoritmiada':/algoritmiada-2010 se îndreaptă cu paşi repezi spre runda finală. Ne-am distrat, dar n-am încetat să facem şi treabă serioasă, v-am pregătit probleme frumoase şi v-am pus serios la încercare în repetate rânduri. Între timp, ca bonus pentru interesul vostru, am "redesenat" pe ici, pe colo monitorul de evaluare. Şi i-am mai pus nişte combustibil, acum se mişcă mai repede şi mai bine.
Ce a ieşit aţi văzut şi voi. De plăcut, credem că v-a plăcut, deoarece aţi revenit la fiecare rundă. :)
'Algoritmiada':/algoritmiada-2010 se îndreaptă cu paşi repezi spre runda finală. Ne-am distrat, dar n-am încetat să facem şi treabă serioasă, v-am pregătit probleme frumoase şi v-am pus serios la încercare în repetate rânduri. Între timp, ca bonus pentru interesul vostru, am "redesenat" pe ici, pe colo monitorul de evaluare. Şi i-am mai pus nişte combustibil, acum se mişcă mai repede şi mai bine. :)
Ce a ieşit aţi văzut şi voi. De plăcut, credem că v-a plăcut, deoarece aţi revenit la fiecare rundă.
 
Iar ca să nu dezminţim ceea ce a devenit deja tradiţie, să tragem puţin cu ochiul la 'rezultatele':/algoritmiada-2010/clasament/runda-4/5-8 din weekendul acesta, când s-a jucat ultima carte pentru calificare:
| Punctaj mediu al concurenţilor cu punctaj strict mai mare ca 0 | 86.15 | 96.87 | 80 | 88.72 | 188.05 |
 
Vă aşteptăm şi la 'Finală':/algoritmiada-2010/runda-finala: cu mic cu mare, în dulce târgul Ieşilor (da, aţi văzut bine, bătălia cea mare se da la Iaşi). Şi pentru cei care nu veţi veni, vă aşteptăm, ca de obicei, la competiţia online, cu aceeaşi (inter)faţă prietenoasă, cu un set de probleme cât se poate de interesante şi cu la fel de multă dedicare: nu fiţi dezamăgiţi de rezultate, ultima şi cea mai importantă rundă vă oferă ocazia să arătaţi că locul vostru este undeva mai sus!
Vă aşteptăm şi la 'Finală':/algoritmiada-2010/runda-finala: cu mic cu mare, în dulce târgul Ieşilor (da, aţi văzut bine, bătălia cea mare se dă la Iaşi). Şi pentru cei care nu veţi veni, vă aşteptăm, ca de obicei, la competiţia online, cu aceeaşi (inter)faţă prietenoasă, cu un set de probleme cât se poate de interesante şi cu la fel de multă dedicare: nu fiţi dezamăgiţi de rezultate, ultima şi cea mai importantă rundă vă oferă ocazia să arătaţi că locul vostru este undeva mai sus!
Până atunci, vă rugăm nu uitaţi să vă completaţi paginile de profil: vrem să vă cunoaştem, atât noi cât şi tot restul lumii, că doar ne mândrim cu voi. :)

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.