Diferente pentru blog/algoritmiada-2010-runda-2 intre reviziile #7 si #12

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

| Punctaj mediu al concurenţilor care au trimis soluţii | 58.07 | 76.26 |
| Punctaj mediu al concurenţilor cu punctaj strict mai mare ca 0 | 86.15 | 96.87 |
În primul rând, observăm o scădere a numărului de participanţi faţă de prima rundă. Acest fapt are mai multe explicaţii posibile: o parte din participanţi au fost descumpăniţi de rezultatele mai puţin bune din prima rundă, alţii au au plecat deja în vacanţă, etc. Din statistici se mai observă o creştere a punctajelor faţă de runda anterioară, ceea ce denotă fie subiectele au fost ceva mai uşoare, fie că participanţii au fost mai bine pregătiţi. :) Uitându-ne atent şi la clasament, vom vedea că subiectele propuse au reuşit să-i departajeze bine pe concurenţi.
În primul rând, observăm o scădere a numărului de participanţi faţă de prima rundă. Din statistici se mai observă o creştere a punctajelor faţă de runda anterioară, ceea ce denotă fie subiectele au fost ceva mai uşoare, fie că participanţii au fost mai bine pregătiţi. :) Uitându-ne atent şi la clasament, vom vedea că subiectele propuse au reuşit să-i departajeze bine pe concurenţi.
Elevii de gimnaziu au avut de înfruntat în această rundă un set de probleme ceva mai dificil, având o problemă comună cu clasele 11-12. Cu toate acestea, == User(user="GheorgheMihai") == a reuşit să obţină 230 de puncte cu care şi-a asigurat primul loc. Locul al doilea i-a revenit lui == User(user="Magnus") == care a obţinut 150 de puncte, iar pe locul al treilea s-au situat == User(user="marta_dianna") ==, == User(user="liana") == şi == User(user="Challenge") ==, toţi cu câte 140 de puncte.
La grupa de studenţi, primul clasat a fost == User(user="andreitheo87") == care a reuşit să obţină cel mai mare punctaj din această rundă: 280 de puncte. În urma lui s-au clasat == User(user="mugurelionut") == cu 250 de puncte şi == User(user="razvi9") == cu 180 de puncte.
Runda a fost, din păcate, marcată de câteva probleme de natură tehnică. În primul rând, în ultima oră de concurs, a căzut conexiunea la internet a calculatorului pe care se află evaluatorul timp de 20 de minute. Acest lucru, le-a creat concurenţilor neplăceri majore, deoarece nu au mai putut vedea în timp util dacă soluţiile trimise de ei au întâmpinat probleme la compilare, iar rezultatele la evaluarea parţială au apărut cu întârziere. Tot din acest motiv, evaluarea a durat mai mult timp, rezultatele finale nefiind disponibile chiar la finalul concurslui. În al doilea rând, site-ul s-a comportat destul de prost în ultimele minute ale concursului. Pentru a evita o înrăutăţire a lucrurilor, comisia a luat decizia de a face rezultatele publice doar după ce toate sursele au fost evaluate. Cu toate acestea, au exitat 'reclamaţii':forum/index.php?topic=4370.msg36834#msg36834 cum că unii concurenţi n-au putut să mai submiteze soluţiile terminate în ultimele minute. Ne pare rău că au apărut astfel de probleme şi vom încerca să le remediem pe viitor. Probleme de natură ştiinţifică nu au fost sesizate, comisia pregătind subiectele cu rigurozitatea obişnuită. Doar articolul cu soluţii s-a lăsat ceva mai mult aşteptat faţă de runda precedentă, dar acest lucru s-a strecurat neobservat, probabil concurenţii au aşteptat cu mai mult interes sărbătorile decât soluţiile oficiale. :)
Runda a fost, din păcate, marcată de câteva probleme de natură tehnică. În primul rând, în ultima oră de concurs, a căzut conexiunea la internet a calculatorului pe care se află evaluatorul timp de 20 de minute. Acest lucru, le-a creat concurenţilor neplăceri majore, deoarece nu au mai putut vedea în timp util dacă soluţiile trimise de ei au întâmpinat probleme la compilare, iar rezultatele la evaluarea parţială au apărut cu întârziere. Tot din acest motiv, evaluarea a durat mai mult timp, rezultatele finale nefiind disponibile chiar la finalul concurslui. În al doilea rând, site-ul s-a comportat destul de prost în ultimele minute ale concursului. Pentru a evita o înrăutăţire a lucrurilor, comisia a luat decizia de a face rezultatele publice doar după ce toate sursele au fost evaluate. Cu toate acestea, au exitat 'reclamaţii':forum/index.php?topic=4370.msg36834 cum că unii concurenţi n-au putut să mai submiteze soluţiile terminate în ultimele minute. Ne pare rău că au apărut astfel de probleme şi vom încerca să le remediem pe viitor. Probleme de natură ştiinţifică nu au fost sesizate, comisia pregătind subiectele cu rigurozitatea obişnuită. Doar articolul cu soluţii s-a lăsat ceva mai mult aşteptat faţă de runda precedentă, dar acest lucru s-a strecurat neobservat, probabil concurenţii au aşteptat cu mai mult interes sărbătorile decât soluţiile oficiale. :)
Următoarea rundă va avea loc cel mai probabil în a doua jumătate a lunii februarie. Am luat această decizie, pentru a evita perioada algomerată pentru studenţi din timpul sesiunii. Mai mult, elevii de liceu vor avea o ocazie în plus să-şi verifice cunoştinţele înainte de Olimpiada Judeţeană ce va avea loc la începutul lunii martie.

Diferente intre securitate:

private
protected

Diferente intre topic forum:

 
4388