Diferente pentru blog/algoritmiada-2009-final intre reviziile #4 si #5

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

În altă ordine de idei, aceasta este prima finală organizată de infoarena în care membrii mai vechi s-au implicat mai puţin spre deloc. Am dorit să-i lăsam pe cei mai tineri să ia microfonul în mână şi să iasă în faţă. V-aţi descurcat foarte bine! Aţi adus un suflu nou şi lucruri inovatoarea (la vâsle mă refer).
Din feedback-ul trimis de voi pe 'forum':http://infoarena.ro/forum/index.php?topic=3897.0 reiese că organizarea a fost bună. Câteva din problemele menţionate pe care vom încerca să le eliminăm pe viitor: evaluarea live nu a meritat aşteptarea de o zi; evaluarea putea fi mai spectaculoasă; au fost câteva teste buşite (de obicei nu ni se întamplă, o punem pe seama aglomerării organizatorice).
Din feedback-ul trimis de voi pe 'forum':http://infoarena.ro/forum/index.php?topic=3897.0 reiese că organizarea a fost bună. Câteva din problemele menţionate pe care vom încerca să le eliminăm pe viitor: evaluarea live nu a meritat aşteptarea de o zi şi putea fi mai spectaculoasă; au fost câteva teste buşite (de obicei nu ni se întamplă, o punem pe seama aglomerării organizatorice).
Aş vrea să remarc performanţa deosebită a lui ==user(user="gavrilavlad")== care a obţinut punctajul maxim în toate probele Algoritmiadei la grupa Gimnaziu. Felicitări Vlad!

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.