Diferente pentru blog/algoritmiada-2009-final intre reviziile #3 si #4

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

În altă ordine de idei, aceasta este prima finală organizată de infoarena în care membrii mai vechi s-au implicat mai puţin spre deloc. Am dorit să-i lăsam pe cei mai tineri să ia microfonul în mână şi să iasă în faţă. V-aţi descurcat foarte bine! Aţi adus un suflu nou şi lucruri inovatoarea (la vâsle mă refer).
Din feedback-ul trimis de voi pe 'forum':http://infoarena.ro/forum/index.php?topic=3897.0 reiese că organizarea a fost bună. Câteva din problemele menţionate pe care vom încerca să le eliminăm pe viitor: evaluarea live nu a meritat aşteptarea de o zi; evaluarea putea fi mai spectaculoasa; au fost câteva teste buşite (de obicei nu ni se întamplă, probabil din cauza aglomerării organizatorice).
Din feedback-ul trimis de voi pe 'forum':http://infoarena.ro/forum/index.php?topic=3897.0 reiese că organizarea a fost bună. Câteva din problemele menţionate pe care vom încerca să le eliminăm pe viitor: evaluarea live nu a meritat aşteptarea de o zi; evaluarea putea fi mai spectaculoasă; au fost câteva teste buşite (de obicei nu ni se întamplă, o punem pe seama aglomerării organizatorice).
Apropo de concurs, aş vrea să remarc pe ==user(user="gavrilavlad")== care a luat punctaj maxim în toate probele Algoritmiadei la grupa Gimnaziua. Felicitări Vlad!
Aş vrea să remarc performanţa deosebită a lui ==user(user="gavrilavlad")== care a obţinut punctajul maxim în toate probele Algoritmiadei la grupa Gimnaziu. Felicitări Vlad!
În final aş vrea să spun că infoarena a făcut eforturi financiare şi organizatorice mari anul acesta pentru a organiza finala în afara Bucureştiului. Am ales Braşov şi am ales bine pentru că acolo ne-am bucurat de sprijinul deosebit generos al liceului 'Colegiul National de Informatica "Grigore Moisil"':http://www.moisilbrasov.ro. TODO: nominalizati directoarea si profesorii care ne-au ajutat.
În final aş vrea să spun că anul acesta infoarena a făcut eforturi financiare şi organizatorice mari pentru a organiza finala în afara Bucureştiului. Am ales Braşov şi am ales bine pentru că acolo ne-am bucurat de sprijinul deosebit generos al liceului 'Colegiul National de Informatica "Grigore Moisil"':http://www.moisilbrasov.ro. TODO: nominalizati directoarea si profesorii care ne-au ajutat si spus cateva vorbe frumoase despre ei :)
Mulţumim şi sponsorului Algoritmiadei, 'Adobe România':http://myadobe.ro/. Este al doilea an consecutiv când Adobe susţine activităţile noastre şi asta ne bucură foarte mult. Adobe a înţeles că ce facem este important pentru viitorul IT-ului din România şi că voi meritaţi să fiţi răsplătiţi şi încurajaţi. Chiar şi pe timp de criză :)

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.