Diferente pentru blog/algoritmiada-2009-final intre reviziile #22 si #27

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Şi acum publicitate ... :)
Lăsând gluma la o parte, anul acesta infoarena a făcut eforturi financiare şi organizatorice mari pentru a organiza finala în afara Bucureştiului. Am ales Braşov şi am ales bine pentru că acolo ne-am bucurat de sprijinul deosebit generos al liceului 'Colegiul National de Informatica "Grigore Moisil"':http://www.moisilbrasov.ro. Doamna directoare Mariana Bulbuc ne-a ajutat şi ne-a susţinut punând suflet în organizarea finalei alături de noi. Cu ajutorul doamnei profesoare Manuela Şerban am ajuns să organizăm finala la C.N. Grigore Moisil. Domnul Teodor Schiller a fost de un real ajutor în rezolvarea problemelor de natură tehnică. Pe lângă domniile lor, am mai fost ajutaţi de o armată de elevi ai liceului. Le mulţumim tuturor şi sperăm să reedităm colaborarea în anii următori!
Lăsând gluma la o parte, anul acesta infoarena a făcut eforturi financiare şi organizatorice mari pentru a organiza finala în afara Bucureştiului. Am ales Braşov şi am ales bine pentru că acolo ne-am bucurat de sprijinul deosebit generos al liceului 'Colegiul National de Informatica "Grigore Moisil"':http://www.moisilbrasov.ro. Doamna directoare Mariana Bulbuc ne-a ajutat şi ne-a susţinut punând suflet în organizarea finalei cot la cot cu noi. Ne-am bucurat si de sprijinul doamnei profesoare Manuela Şerban iar domnul Teodor Schiller a fost de un real ajutor în rezolvarea problemelor de natură tehnică. Pe lângă domniile lor, am mai fost ajutaţi de o armată de elevi ai liceului. Le mulţumim tuturor acestor oameni deosebiţi şi sperăm să reedităm colaborarea în anii următori!
Mulţumim şi sponsorului Algoritmiadei, 'Adobe România':http://myadobe.ro/. Este al doilea an consecutiv când Adobe susţine activităţile noastre şi asta ne bucură foarte mult. Adobe a înţeles că ce facem este important pentru viitorul IT-ului din România şi că voi meritaţi să fiţi răsplătiţi şi încurajaţi. Chiar şi pe timp de criză.
În final vă spun 'unde':algoritmiada-2009/runda-finala/poze găsiţi pozele de la finală şi vă urez o vacanţă frumoasă! Să vă odihniţi, distraţi iar când vă plictisiţi să mai lucraţi şi la informatică. Pe infoarena, bineînţeles!
În final vă spun 'unde':algoritmiada-2009/runda-finala/poze găsiţi pozele de la finală şi vă urez o vacanţă frumoasă! Să vă odihniţi şi să vă distraţi din plin iar când vă plictisiţi de atâta distracţie, mai lucraţi la informatică. Pe infoarena, bineînţeles! :)

Diferente intre securitate:

private
protected

Diferente intre topic forum:

 
3967