Diferente pentru blog/agm intre reviziile #3 si #17

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

Am placerea de a anunta faptul ca povestea merge mai departe ! Dupa o prima editie in care initiativa unui grup restrans de oameni (si in special de elevi) din Colegiul National "Spiru Haret" din capitala a fost sustinuta de Youth Bank, Concursul National de Informatica "Adolescent Grigore Moisil" revine cu o a doua editie, de data aceasta cu mentiunea ca acum este inclus acum în Calendarul Concursurilor Naţionale Şcolare ale MECS. Cea de-a doua editie va avea loc pe **26 martie**.
Am placerea de a anunta faptul ca povestea merge mai departe ! Dupa o prima editie in care initiativa unui grup restrans de oameni (si in special de elevi) din Colegiul National "Spiru Haret" din capitala a fost sustinuta de Youth Bank, Concursul National de Informatica "Adolescent Grigore Moisil" revine cu o a doua editie, de data aceasta cu mentiunea ca acum este inclus acum în Calendarul Concursurilor Naţionale Şcolare ale MECS. Cea de-a doua editie va avea loc pe **26 martie**..
De mentionat este faptul ca acum, la sustinerea concursului, contribuie doua mari companii din Romania : Emag (prin Fundatia Emag) si Siveco Romania. Evident, invariantul in toata aceasta poveste este comunitatea Infoarena care continua sa sprijine organizarea concursului si sa incurajeze initiativele similare!
De mentionat este faptul ca acum, la sustinerea concursului, contribuie patru mari companii din Romania : Emag (prin Fundatia Emag), Siveco Romania , Qualitance si Rodl & Partner. Evident, invariantul in toata aceasta poveste este comunitatea Infoarena care continua sa sprijine organizarea concursului si sa incurajeze initiativele similare!
Acest concurs se desfasoara pe format ACM-ICPC, noutatea fiind data de faptul ca se destineaza elevilor de liceu. Echipele pot fi de maxim 3 elevi (toti membrii unei echipe fiind, obligatoriu, legitimati la acelasi liceu).
Acest concurs se desfasoara pe format ACM-ICPC, noutatea fiind data de faptul ca se adreseaza elevilor de liceu. Echipele pot fi de maxim 3 elevi (toti membrii unei echipe fiind, obligatoriu, legitimati la acelasi liceu).
Neconventional este si modul in care concurentii vor fi cazati: acestia vor beneficia de cazare in familile voluntarilor din Colegiul National "Spiru Haret", acest lucru insemnand conditii mult mai bune decat ceea ce am fi putut obtine la un camin din Bucuresti cat si garantia sigurantei concurentilor pe toata durata desfasurarii concursului.
Termenul limita pentru inscriere este 15 martie.
Tin sa le multumesc sponsorilor (Siveco Romania si Fundatia Emag), lui Adrian Budau, Mihai Calancea si Eugenie Daniel Posdarascu (care ne-au sarit in ajutor cand a venit vorba de organizarea concursului si care ne-au sprijinit initiativa), dar si celor 7 membrii ai comisiei stiintifice din care fac si eu parte : Florin Chirica, Lucian Bicsi, Eric Stavarache, George Chichirim, Teodor Ionescu si George Marcus.
Site-ul competitiei este : http://agminformatica.wix.com/agminfo
 
Tin sa le multumesc sponsorilor (Siveco Romania si Fundatia Emag), lui ==User(user="freak93" type="tiny")==, ==User(user="klamathix" type="tiny")== si ==User(user="eudanip" type="tiny")== (care ne-au sarit in ajutor cand a venit vorba de organizarea concursului si care ne-au sprijinit initiativa), dar si celor 6 membrii ai comisiei stiintifice din care fac si eu parte : ==User(user="florin.elfus" type="tiny")==, ==User(user="retrograd" type="tiny")==, ==User(user="ericpts" type="tiny")==, ==User(user="george_stelian" type="tiny")==, ==User(user="teoionescu" type="tiny")== si ==User(user="Playlikeneverb4" type="tiny")==. De asemenea, un merit important in organizarea concursului il are directiunea Colegiului National "Spiru Haret" care s-a implicat foarte mult in dezvoltarea acestui proiect.
Numai bine si keep coding!

Diferente intre securitate:

protected
public

Topicul de forum nu a fost schimbat.