Diferente pentru blog/agm-2018 intre reviziile #14 si #2

Diferente intre titluri:

Concursul National de Informatica "Adolescent Grigore Moisil"
agm

Diferente intre continut:

In luna mai a anului 2015, Concursul National de Informatica “Adolescent Grigore Moisil” debuta cu success pe scena informaticii romanesti, in implementarea acestui proiect fiind implicati in mod majoritar elevi ai 'Colegiului National "Spiru Haret"':http://www.cnshb.ro din capitala.
Dupa trei editii scurse de la momentul inaugurarii concursului, organizatorii proiectului propun o schimbare majora: incepand cu editia de anul acesta concursul va avea doua zile de proba, premiile fiind in continuare acordate primelor 10 echipe in ordinea descrescatoare a punctajelor de pe clasamentul cumulat. Noul format al concursului este menit sa faca o departajare cat mai corecta intre echipele participante, dar si sa incurajeze si mai mult socializarea intre concurenti, decat se intampla deja. O consecinta a acestei schimbari este faptul ca numarul de probleme pe care comisia stiintifica le are de pregatit se dubleaza, astfel ca imi doresc sa le multumesc prin aceasta cale tuturor celor care, alaturi de mine, s-au implicat in pregatirea subiectelor pentru concurs intr-un mod cat mai profesionist: ==User(user="george_stelian" type="tiny")==, ==User(user="PlayLikeNeverB4" type="tiny")==, ==User(user="vladm98" type="tiny")==, ==User(user="teoionescu" type="tiny")==, ==User(user="cosmin79" type="tiny")==, ==User(user="Mihai22e" type="tiny")==, ==User(user="stelian2000" type="tiny")==, ==User(user="omegas" type="tiny")==, ==User(user="btkro" type="tiny")==, ==User(user="AndreiBarbuta" type="tiny")==, ==User(user="AndreiDumitrescu" type="tiny")==, ==User(user="luizacomanescu" type="tiny")==.
Dupa trei editii scurse de la momentul inaugurarii concursului, organizatorii proiectului propun o schimbare majora a concursului: incepand cu editia de anul acesta concursul va avea doua zile de proba, premiile fiind in continuare acordate primelor 10 echipe in ordinea descrescatoare a punctajelor de pe clasamentul cumulat. Noul format al concursului este menit sa faca o departajare cat mai corecta intre echipele participante, dar si sa incurajeze si mai mult decat se intampla deja socializarea intre concurenti. O consecinta a acestei schimbari este faptul ca numarul de probleme pe care comisia stiintifica le are de pregatit se dubleaza, astfel ca imi doresc sa le multumesc prin aceasta cale celor care, alaturi de mine, s-au implicat in pregatirea subiectelor pentru concurs intr-un mod cat mai profesionist: ==User(user="george_stelian" type="tiny")==, ==User(user="PlayLikeNeverB4" type="tiny")==, ==User(user="vladm98" type="tiny")==, ==User(user="teoionescu" type="tiny")==, ==User(user="cosmin79" type="tiny")==, ==User(user="Mihai22e" type="tiny")==, ==User(user="stelian2000" type="tiny")==, ==User(user="omegas" type="tiny")==, ==User(user="btkro" type="tiny")==, ==User(user="AndreiBarbuta" type="tiny")==, ==User(user="AndreiDumitrescu" type="tiny")==, ==User(user="luizacomanescu" type="tiny")==.
In momentul de fata, A.G.M se bucura de un element de unicitate, fiind singurul concurs romanesc on-site, dedicat exclusiv elevilor de liceu, care foloseste formatul de tip ACM – o echipa de cel mult trei elevi (care reprezinta aceeasi institutie de invatamant) are de rezolvat un set de 10-12 probleme de algoritmica in 5 ore, avand la dispozitie un singur calculator.
Tin sa multumesc comisiei stiintifice (mentionata mai sus), comisiei organizatorice (formata majoritar din elevi ai 'Colegiului National "Spiru Haret" Bucuresti':http://www.cnshb.ro sustinuti in permanenta de conducerea liceului), 'Echipei Infoarena':https://www.infoarena.ro/echipa-infoarena cat si sponsorilor acestei editii, fara de care nu am fi putut oferi conditii de exceptie participantilor:
Tin sa multumesc comisiei stiintifice (mentionata mai sus), comisiei organizatorice (formata majoritar din elevi ai 'Colegiului National "Spiru Haret" Bucuresti':http://www.cnshb.ro sustinuti in permanenta de conducerea liceului), Echipei Infoarena cat si sponsorilor acestei editii, fara de care nu am fi putut oferi conditii de exceptie participantilor:
- 'Fundatia eMAG':http://www.fundatiaemag.ro – un sponsor traditional al proiectului, care ni se alatura pentru a treia oara la rand in vederea indeplinirii tuturor obiectivelor pe care ni le propunem.
- 'Qualitance':https://www.qualitance.com/ – de asemenea, un sponsor traditional al proiectului, alaturandu-se initiativei noastre pentru a treia oara la rand.
- 'Qualitance':https://www.qualitance.com/ – de asemenea, un sponsor traditional al proiectului, alaturandu-se initiativei noastre pentru a treia oara la rand
- 'Take Off Labs':http://www.takeofflabs.com/ – un nume nou care se implica in dezvoltarea proiectului nostru ambitios. Veti afla mai multe despre companie in cadrul unei prezentari care va avea loc exact inainte de premierea castigatorilor Concursului National de Informatica ‘Adolescent Grigore Moisil’.
'Inscrierile':https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfqnQ-yVxuRdK0eD0cVHUshjVfOHAvwAfbzNmciR8mGeLu-AQ/viewform sunt deschise pana in data de 21 martie, ora 23:59. Informatii relevante despre concurs puteti gasi pe 'site-ul oficial':agminformatica.wixsite.com/agminfo sau pe 'pagina oficiala de Facebook':https://www.facebook.com/AdolescentGrigoreMoisil/.
Pana acum, numarul de echipe inscrise in concurs mi-a depasit cu mult asteptarile, lucru care ma bucura foarte mult. Sunt convins ca "fenomenul" nu ar fi luat amploare fara existenta voastra: comunitatea Infoarena.
Pana acum, numarul de echipe inscrise in concurs mi-a depasit cu mult asteptarile, lucru care ma bucura foarte mult. Sunt convins ca fenomenul nu ar fi luat amploare fara existenta voastra: comunitatea Infoarena.
Va asteptam in numar cat mai mare pe 24-25 martie la Bucuresti!
Keep coding!

Diferente intre securitate:

protected
public

Diferente intre topic forum:

11154