Diferente pentru algoritmiada-2010/runda-finala intre reviziile #1 si #6

Diferente intre titluri:

Algoritmiada 2009, Runda Finala
Algoritmiada 2010, Runda Finală

Diferente intre continut:

==Include(page="template/algoritmiada-2009")==
==Include(page="template/algoritmiada-2010")==
h1. Algoritmiada 2009, Runda Finala
h1. Algoritmiada 2010, Runda Finală
(htabs)*(active) 'Despre…':algoritmiada-2009/runda-finala
* 'Program':algoritmiada-2009/runda-finala/program
* 'Regulament':algoritmiada-2009/runda-finala/regulament
* 'Probleme':algoritmiada-2009/runda-finala/probleme
* 'Rezultate':algoritmiada-2009/clasament/runda-finala/5-8
* 'Poze':algoritmiada-2009/runda-finala/poze
(htabs)*(active) 'Despre…':algoritmiada-2010/runda-finala
* 'Program':algoritmiada-2010/runda-finala/program
* 'Regulament':algoritmiada-2010/runda-finala/regulament
* 'Probleme':algoritmiada-2010/runda-finala/probleme
* 'Rezultate':algoritmiada-2010/clasament/runda-finala/5-8
* 'Poze':algoritmiada-2010/runda-finala/poze
Finala concursului Algoritmiada 2009 se desfasoara in *Brasov*, la 'Colegiul National de Informatica "Grigore Moisil"':http://www.moisilbrasov.ro in perioada *1-3 mai 2009*.
Finala concursului Algoritmiada 2010 se desfăşoară în *Iaşi*, la 'Facultatea de Informatică Iaşi, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza"':http://www.infoiasi.ro/bin/Main/ în perioada *7-9 mai 2010*.
'Premiile concursului':algoritmiada-2009/premii Algoritmiada se vor acorda in functie de rezultatele rundei finale. Punctajele obtinute in perioada de calificare vor servi doar la departajare.
'Premiile concursului':algoritmiada-2010/premii Algoritmiada se vor acorda în funcţie de rezultatele rundei finale. Punctajele obţinute în perioada de calificare vor servi doar ca criteriu de departajare.
Concurentiilor li se vor asigura cazarea si masa integral dar nu si costul transportului pana la locul unde se va desfasura concursul.
Concurenţilor li se vor asigura cazarea si masa integral, dar nu şi costul transportului până la locul unde se va desfăşura concursul.
h2. Calificare
Calificarea in aceasta etapa se face exclusiv pe baza 'clasamentului din primele 3 runde':algoritmiada-2009/clasament. Mentionam ca o persoana se poate califica la finala doar la grupa de varsta destinata lui si ca se va face si o identificare prin intermediul Cartii de Identiate (Buletin) sau Carnet de Note vizat si cu poza (pentru cei care nu au inca buletin) pentru a evita frauda. Daca aveti nelamuriri revedeti si 'regulamentul':algoritmiada-2009/regulament.
Calificarea în această etapă se face exclusiv pe baza 'clasamentului rundelor de calificare 4 runde':algoritmiada-2010/clasament. Menţionăm că o persoana se poate califica la finală doar la grupa de vârstă destinată lui şi că se va face o identificare prin intermediul Cărţii de Identiate (Buletin) sau Carnet de Note vizat şi cu poză (pentru cei care nu au încă buletin) pentru a evita frauda. Dacă aveţi nelămuriri revedeţi şi 'regulamentul':algoritmiada-2010/regulament.
*Pentru concurentii care nu s-au calificat in finala, vom gazdui si o varianta online a concursului in paralel cu finala de la Brasov!* Aveti ocazia sa va comparati performanta cu cei care au ajuns in finala. ;) Nu se acorda premii participantilor online.
*Pentru concurenţii care nu s-au calificat în finală, vom găzdui şi o varianta online a concursului în paralel cu finala de la Iaşi!* Aveţi ocazia să vă comparaţi performanţa cu cei care au ajuns în finală. ;) Premiile se acordă doar participanţilor on-site.
Studiati 'programul de desfasurare':algoritmiada-2009/runda-finala/program pentru mai multe informatii.
Studiaţi 'programul de desfăşurare':algoritmiada-2010/runda-finala/program pentru mai multe informaţii.
h2. Discutii pe forum
==SmfTopics(board_id="70" count="20")==
==SmfTopics(board_id="77" count="5")==
==Include(page="template/algoritmiada-2009/footer")==
==Include(page="template/algoritmiada-2010/footer")==

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.